News Flash:

Horoscopul pentru luna decembrie 2017: tensiuni, cadouri, amante suparate – Schimbari majore pentru 3 zodii!

27 Noiembrie 2017
1401 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop decembrie

Afla ce iti rezerva astrele in luna ce urmeaza! Vezi daca esti una dintre zodiile care se confrunta cu schimbari majore in luna decembrie!

BERBEC:

In luna ce urmeaza, Uranus ii va aduce multa inventivitate, inovatie si mult mai multa genialitate nativilor nascuti sub acest semn zodiacal. Vor dori sa faca cat mai multe lucruri si imaginatia si inteligenta ii va ajuta sa realizeze tot ce si-au propus.
TAUR:

In luna decembrie, acesti nativi vor avea sanse mari de promovare la locul de munca, iar daca nu au un job inca, vor avea in luna ce urmeaza. Li se vor oferi o multime de colaborari interesante si se vor bucura de compania unor oameni minunati.

GEMENI:

Pentru gemeni, luna cadourilor va fi o luna benefica din punct de vedere sentimental. Vor fi mai indragostiti ca niciodata si se vor bucura de povestea de iubire pe care o traiesc. Sunt sanse mari ca gemenii singuri sa se bucure de aceeasi dragoste.

RAC:

Pentru acesti nativi, luna decembrie va fi o luna plina de vesti de departe si de voie buna. Desi nu se va intampla nimic special pentru ei, vor fi mai fericiti ca niciodata pentru ca se vor afla alaturi de familia lor.

LEU:

Nativii nascuti sub semnul zodiacal al leului vor avea o luna plina de activitati de dezvoltare personala. Daca pana acum s-au concentrat asupra persoanelor dragi lor, acum se vor focusa asupra lor, ceea ce este foarte bine.

FECIOARA:

Pentru acesti activi, planeta Marte va avea o influenta mare in luna decembrie. Marte le va transmite toata ambitia si perseverenta de care aveau nevoie de altfel. Acesti nativi sunt pusi pe fapte mari!

BALANTA:

Acesti nativi sunt de departe cei mai norocosi nativi din zodiac in luna decembrie. Vor avea parte de tot ce este mai bun pe lume si nu vor duce lipsa de absolut nimic in aceasta luna.

SCORPION:

Scorpionii vor avea cateva belele pentru ca vor fi neglijenti si s-ar putea ca sotia sau iubita sa afle de relatiile lor extraconjugale. Acest lucru ii va afecta pe acesti nativi pentru ca nu voiau sa se afle, dar mai mult le va afecta pe partenerele lor.

SAGETATOR:

Nativii nascuti in sagetator vor avea parte de multa pasiune in aceasta iarna si este posibil ca o legatura mai veghe care s-a rupt, sa se fortifice din nou. Totusi, ar trebui sa aiba grija de sanatatea lor pentru ca este subreda.

CAPRICORN:

Luna decembrie este luna in care capricornii or sa invete ca nu sunt atotstiutori si ca mai au multe de invatat. Desi sunt extrem de muncitori, acesti nativi tind sa aiba o atitudine superioara celorlalti, insa in aceasta luna isi vor revizui acest comportament.

VARSATOR:

Pentru acesti nativ este o luna excelenta de concretizare a relatiei de cuplu. Se simt iubiti si iubesc la randul lor si de aceea, va fi momentul sa stabileasca cel mai important eveniment din viata lor: nunta.

PESTI:

Nativii nascuti in zodia pesti nu se vor simti prea bine din punct de vedere psihic in luna decembrie pentru ca se vor simti singuri. Desi vor fi inconjurati de multe persoane apropiate lor, considera ca nimeni nu le este prieten, ci doar cunostinte.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007761 (s)