News Flash:

Horia Tecau, in semifinalele probei de dublu la Roland Garros

3 Iunie 2015
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
tecau si rojer
Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda), cap de serie numarul 5, s-a calificat in semifinalele probei de dublu masculin de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Tecau si Rojer au invins, in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 6-3, dupa o ora si cinci minute, cuplul Vasek Pospisil/Jack Sock (Canada/SUA), cap de serie numarul 2.
In semifinale, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor intalni perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croatia/Brazilia), cap de serie numarul 3, care a trecut, cu scorul de 6-3, 7-6 (8), de cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia), cap de serie numarul 8.
In cealalta semifinala se vor intalni perechea americana Bob Bryan/Mike Bryan, cap de serie numarul unu, si cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, cap de serie numarul 6.
Pentru calificarea in semifinale, Tecau si Rojer vor primi 720 de puncte in clasamentul de dublu si un cec in valoare de 112.500 de euro.
Cu aceasta calificare, Horia Tecau a realizat cea mai buna performanta a sa la French Open, dupa ce in 2011 a ajuns pana in sferturile de finala impreuna cu suedezul Robert Lindstedt. In afara celor trei finale jucate cu Lindstedt la Wimbledon, intre 2010 si 2012, Tecau a mai ajuns in semifinalele unui Grand Slam in 2012 si in acest an, anbele la Australian Open. Romanul a inregistrat ultima performanta in echipa cu Rojer.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005068 (s)