News Flash:

Horia Tecau a cazut pe locul 4 in clasamentul ATP. Florin Mergea a urcat pe 13

17 Mai 2016
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
tecau si rojer
Tenismenul Horia Tecau a cazut pe locul 4 in clasamentul mondial la dublu, in timp ce Florin Mergea a urcat pana pe pozitia a 13-a, potrivit datelor prezentate luni de catre site-ul ATP.
Horia Tecau (31 de ani) a pierdut un loc fata de saptamana trecuta si are 7.450 de puncte in clasament. Horia a fost depasit de britanicul Jamie Murray (30 de ani). Dublul Jean-Julien Rojer/Horia Tecau a fost eliminat in primul tur al turneului ATP Masters 1000 de la Roma, disputat pe zgura. Olandezul si romanul ocupa locul 6 in clasamentul pe echipe pentru Turneul Campionilor.
Florin Mergea (31 de ani) a urcat o pozitie fata de precedentul clasament. Perechea Rohan Bopanna/Florin Mergea a fost eliminata in semifinalele turneului ATP Masters 1000 de la Roma. Indianul si romanul se afla pe locul 9 in clasamentul pe echipe pentru Turneul Campionilor, de la finele anului. Cele mai bune opt dubluri se vor califica la aceasta competitie.
Horia Tecau si Florin Mergea se pregatesc pentru participarea la Openul Frantei, de la Roland Garros, in perioada 22 mai-5 iunie. Perechile Jean-Julien Rojer/Horia Tecau si Rohan Bopanna/Florin Mergea sunt printre favorite la castigarea trofeului de la Paris. Totodata, romanii vor face echipa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor avea loc intre 5 si 21 august.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006581 (s)