News Flash:

Harta zonelor erogene la femei

9 Martie 2015
1803 Vizualizari | 1 Comentarii

Domnilor, nu uitati niciodata ca zonele erogene secundare ale femeii sunt mai multe si mai diverse si ca ele sunt esentiale pentru atingerea placerii extatice. Tocmai de aceea, preludiul prelungit in cadrul jocului amoros este extrem de important.
1. Parul si pielea capului

Prin destinderea considerabila pe care o procura, mangaierea si masajul tandru al acestei zone isi au locul indeosebi inainte sau dupa jocul amoros. Din motive inca destul de putin cunoscute, aceasta regiune extrem de vascularizata (ea fiind zona care sangereaza cel mai abundent in cazul unei rani) pare a fi mai sensibila la femeie.

2. Fata

Epiderma fetei femeii este mai fina, prin urmare ea este cu mult mai sensibila decat cea a barbatului. Acest aspect este perfect adevarat si pentru buze, pentru pielea fruntii, pentru cea a tamplelor sau chiar pentru pleoape. Micile saruturi foarte incitante pe globii oculari sunt cu atat mai excitante cu cat, ea avand atunci ochii inchisi, isi imaginează mult mai greu ceea ce va urma.

3. Gura

Ca initiator al jocului amoros, fiind si foarte excitant, sarutul este mai intai un mijloc mai intim de a face cunostinta. Din nefericire insa, in cazul anumitor cupluri, sarutul "se uzeaza" cu timpul, atunci cand aceasta intimitate este "obtinuta". La femeile foarte senzuale si trezite amoros, gura foarte energizata erotic le face sa traiasca starea inefabila si profunda de orgasm oral, atunci cand ele insele se "joaca" foarte adanc cu penisul erect al iubitului lor, intocmai asa cum o fac cu vaginul.
4. Gatul

Gatul femeii este foarte sensibil, atat la exterior cat si la interior. Cel mai adesea, el este prima regiune, dupa fata si gura, catre care barbatul coboara inainte de a se aventura mai jos. Supletea sa permite miscari foarte senzuale.

5. Ceafa

Ca si in cazul barbatului, senzatiile intense care sunt oferite de aceasta zona sunt mult amplificate, mai ales in partea cea mai de sus a coloanei.

6. Axila

Ele participa din plin la excitare, in principal... prin intermediul secretiilor de feromoni (altfel spus, al anumitor substante biologice care servesc la comunicarea intre indivizii apartinand aceleiasi specii, in cazul nostru fiind vorba chiar de o paranormala "comunicare" erotica). Iar in aceasta directie este necesar sa stim ca mai ales mirosul pregnant al barbatului viril si puternic este cel care atrage femeia, si nu invers.
7. Bratele

Asemeni pliului genunchiului sau a gleznelor, a caror piele este deosebit de fina, fetele interne si posterioare ale bratelor se pot si ele revela foarte sensibile si receptive la mangaieri.

8. Abdomenul

Ca si in cazul partii de sus a coapselor, pielea abdomenului, si mai ales cea din partea de jos a abdomenului (la nivelul uterului), este foarte receptiva la toate formele de mangaieri si atingeri senzuale, la anumite femei. In ceea ce priveste ombilicul, va lasam sa descoperiti singuri care este "functia" erogena cu totul extraordinara a acestuia in cazul femeii.

9. Adancitura spatelui

Cu alte cuvinte, zona lombara. In cazul femeii trezite erotic, aceasta regiune este de asemeni un focar extrem de important al senzualitatii, care poate fi angrenat in toate tipurile de pozitii erotice.

10. Fesele

Atunci cand sunt rotunde, mari si fermecatoare, ele sunt in principal un organ al "chemarii" erotice (in cazul ambelor sexe, dar este valabil mai mult la femei, fara indoiala; astfel, este un aspect bine stiut ca posteriorul plin si armonios este cel care atrage barbatii virili si senzuali). Fiind putin inervata, regiunea fesiera, care este alcatuita si din muschi, provoaca in realitate o gama complexa de senzatii erotice la femeile care sunt foarte vitale si trezite erotic.
11. Coapsele

Mangaierile foarte incitante realizate la nivelul fetei interioare a coapselor corespund unui adevarat semnal sexual "bomba", care este cu atat mai excitant cu cat urcam mai sus catre bazin. Dupa acest semnal, vom putea zabovi aici dupa pofta inimii, pentru a provoca senzatii erotice coplesitoare.

12. Planta piciorului

Ca si fesele, planta piciorului este o regiune puternic investita de anumiti barbati. Cel care are anumite fantezii cu privire la eleganta unui pantof cu toc cui va putea acorda un interes deosebit degetelor dezgolite de la picioare. Femeile care se gadila... sa nu se abtina de la savurarea acestor senzatii, care le fac sa transmute in flux aproape continuu potentialul sexual, mai ales atunci cand deocamdata ele nu pot atinge starea de orgasm.

13. Sanii

Puterea erogena a sanilor este atat de mare incat poate conduce, daca nu la orgasm (in cazul femeilor extrem de senzuale), cel putin pe pragul acestuia (mai ales prin intermediul suptului mameloanelor erecte de catre iubit) in cazul multora dintre femei. Aceasta sensibilitate uriasa, a carei centru este mamelonul, este sustinuta de o adevarata retea de nervi care este legata direct de centrii sexuali ai creierului. Dar atentie, mangaierile prea apasate pot deveni dezagreabile, mai ales la sfarsitul ciclului menstrual sau sub influenta anumitor pilule contraceptive.
14. Perineul

Ca si in cazul barbatilor, mangaierile intense si persistente la acest nivel sunt extrem de eficiente erotic si tocmai de aceea ele joaca adeseori un rol major.

15. Regiunea anala

Dupa ce a fost multa vreme un subiect tabu, mangaierea anala (cu sau fara introducerea degetului sau a penisului) s-ar parea ca este foarte apreciata in mod spontan de femeile care sunt natural inzestrate sa savureze orgasmul anal.

16. Organele genitale externe

Bogat inervate si extrem de sensibile, aceste zone (altfel spus muntele lui Venus - care este foarte proeminent la femeile foarte senzuale, labiile mari si cele mici, intrarea vaginului), chiar daca sunt "secundare" au totusi o importanta considerabila, intrucat stimularea lor foarte puternica, mai ales cu limba si buzele, conditionează adeseori acceptarea de catre femeie a actului amoros cu continenta, generand stari de placere de o intensitate foarte mare.
17. Clitorisul

Stimularea manuala directa a glandului clitoridian, care este extrem de sensibil, risca sa devina destul de dureroasa, si de aceea unele femei prefera sa le fie mangaiata aceasta zona numai cu buzele si cu limba. In felul acesta, multe femei traiesc stari de orgasm clitoridian de o intensitate coplesitoare. Sensibilitatea cu totul aparte a clitorisului la femeile care sunt supersenzuale nu este legata nici de marimea, nici de forma lui si nici macar de situarea lui mai mult sau mai putin "ascunsa".

18. Punctul "G"

Acest punct misterios extraordinar de excitant este zona de corespondenta la nivelul trupului femeii cu un punct energetic, ce este "Centrul secret de forta al orgasmului fara descarcare". El se afla plasat in vagin si se gaseste cam la 2-3 cm sub deschizatura uretrei. El poate fi la inceput trezit si dinamizat printr-o mangaiere circulara, care este realizata cu varful limbii, mai ales atunci cand femeia are vezica urinara suficient de plina si este capabila sa-si induca starea de "orgasm urinar".

19. Uretra

Zona uretrei si deschizatura acesteia ii provoaca femeii stari de placere formidabile, mai ales atunci cand ea are orgasm urinar si isi permite sa ejaculeze mici jeturi de urina in timp ce este penetrata. Acesta poate fi un minunat "substitut" pentru orgasmul fara descarcare, pe care unele femei (destul de multe la numar) nu sunt deocamdata capabile sa-l atinga altfel. Femeia poate sa-i ceara iubitului ei sa o dezmierde cu limba si cu buzele la deschizatura uretrei. Pentru a-i crea stari extraordinare de placere, barbatul poate sa-si introduca varful limbii in deschizatura uretrei iubitei sale, facand-o astfel sa se deschida progresiv, in timp ce femeia isi induce o stare iminenta de orgasm urinar.

20. Colul (cervixul)

Atunci cand cei doi iubiti sunt perfect compatibili din punct de vedere sexual si femeia traieste stari foarte intense de orgasm cervico-uterin (fara descarcare), colul ei incepe sa se dilate in mod gradat si, mai ales atunci, iubitul poate sa o penetreze cu lingam-ul chiar in deschizatura atunci complet dilatata a colului. Starile amoroase pe care le traieste astfel femeia sunt de neuitat, iar intensitatea starii de orgasm este, mai ales atunci, maxima.


2 fata 3 gura 4 gatul 5 ceafa 6 axila 7 bratele 8 abdomenul 10 fesele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004767 (s)