News Flash:

Halep, discriminata de Adidas? Navratilova: Ce daca e romanca? Nu le place ca nu e inalta si blonda? E genul de femeie pe care il vrem drept model pentru copiii nostri!

27 Ianuarie 2018
957 Vizualizari | 0 Comentarii
Martina Navratilova

Inedit si extrem de disputat de media, faptul ca Simona Halep va disputa finala de la Australian Open fara a avea vreun sponsor tehnic, a fost comentat de marea sportiva Martina Navratilova.

Intr-o interventie foarte dura, Navratilova i-a criticat vehement pe nemtii de la Adidas, care nu au reusit sa prelungeasca intelegerea cu Simona, scadenta la finalul anului trecut. 

Navratilova a spus ca Simona plateste pretul ca este femeie si ca ar fi victima unei discriminari.   
”Este ridicol! Nu stiu ce s-a intamplat cu Adidas... Dar asta nu i s-ar fi intamplat niciodata unui barbat! Sunt sigura ca Simona va gasi un nou sponsor, dar faptul ca nu are unul este de neinteles si incredibil pentru mine, in sensul negativ al cuvintelor”, a spus Navratilova, intr-un interviu pentru Le Temps.

”Care e problema? Ce daca e romanca? Nu le place ca nu e inalta si blonda? Simona este o femeie remarcabila, cu o personalitate grozava! Este foarte profesionista atat pe teren cat si in afara lui, iar fanii o iubesc! Acesta este felul de femeie pe care il vrem drept model pentru copiii nostri”, a mai spus sportiva care are in palmares 18 titluri de Grand Slam.

Simona Halep, liderul mondial in clasamentul WTA, a prefatat, intr-o conferinta de presa, infruntarea din finala Australian Open pe care o va disputa impotriva danezei Caroline Wozniacki.

”Ma simt bine. Sunt un pic obosita din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar ma simt bine, sunt relaxata, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum astept sa ma antrenez un pic pentru a simti mingea. Astept cu nerabdare sa joc maine, sa ma bucur de finala si sa ma concentrez, pentru ca lucrul cel mai important este sa imi fac jocul meu”.

Halep a comparat starea de spirit pe care o are cu cea de dinaintea finalelor de la Roland Garros, din 2014 si 2017.

”E diferit. Ma simt diferit. Nu mai resimt presiunea. Din punct de vedere emotional poate e la fel. E un meci mare, e o zi importanta maine. Dar incerc si simt ca pot sa il tratez ca pe un meci normal. Daca se va intampla, bine, daca nu, sunt sigura ca daca voi continua sa muncesc la fel voi mai avea astfel de oportunitati in viitor. Voi da tot ce am si cu siguranta voi fi impacata dupa aceea, indiferent de rezultat.


navratilova simona simona halep australian open
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007019 (s)