News Flash:

Greva japoneza in penitenciare. Data de la care angajatii din inchisori vor refuza sa intre la lucru

10 August 2018
675 Vizualizari | 0 Comentarii
penitenciar

Sindicalistii din Administratia Nationala a Penitenciarelor intra, de vineri, in greva japoneza, urmand ca pe 3 octombrie sa organizeze un miting la Ministerul Justitiei si Administratia Nationala a Penitenciarelor. Din octombrie, acestia avertizeaza ca vor refuza sa intre la munca.
Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP) a anuntat ca incepand cu 10 august membrii de sindicat intra in greva japoneza.

Majoritatea celor 31 de sindicate afiliate a notificat conducerile penitenciarelor in legatura cu refuzul de a efectua ore suplimentare si a depus sesizari impotriva ordinelor si dispozitiilor ilegale in materia platii orelor suplimentare si a imputernicirilor.

"Rezultatul precedentelor discutii cu ministrul Tudorel Toader si reprezentantii acestuia este doar o lista lunga de promisiuni nerespectate, ceea ce a si determinat declansarea actiunilor de protest, care vor continua pana la rezolvarea problemelor sesizate si demiterea actualului ministru al Justitiei", se arata intr-un comunicat de presa al Federatiei, remis MEDIAFAX.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005176 (s)