News Flash:

Greseli pe care MULTI le fac fara sa stie. Punctul 4 il comit toti barbatii

29 Decembrie 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
fa oral

Cand vine vorba de sex, barbatii fac o serie de gafe de care nu isi dau seama. Multe dintre ele sunt facute in mod inconstient, iar altele denota lipsa de respect pe care acestia o au fata de partenerele lor.

Greseli de neiertat intr-o partida de sex
1. NU EXISTA PRELUDIU

Multi barbati trec de aceasta faza preliminara si apoi se mira de ce partenera se simte prost in timpul partidei. Barbatii au, uneori, mai mare grija de masinile lor decat de femei, insa de aici pot invata o serie de lucruri interesante de aplicat intr-o relatie. E nevoie de incalzitul motoarelor si cand vine vorba de amor, asadar, barbati, nu ardeti etapele in dormitor!

2. VORBESC PREA MULT IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL

Comunicarea este extrem de importanta intr-o relatie, insa atunci cand vorbaraia inlocuieste atingerile si sarutarile, partida de amor moare din fasa. Sexul pe tacute poate fi o alternativa pentru astfel de situatii, iar declaratiile de dragoste, soaptele facute la ureche trebuie facute natural, nu mecanic.

3. LASA URME PE CORP

Atunci cand iubareti se inflacareaza, exista riscul ca femeile sa se trezeasca cu urme pe gat. Barbatii trebuie sa stie ca aceste ciupituri nu doar ca sunt inestetice, dar ele se pot infecta si pot duce la serioase probleme de sanatate.

4. SE JOACA PREA MULT CU SANII

Sanii unei femei nu sunt niste jucarii in mainile barbatilor. Femeile sunt incantate de atingerile suave, insa nu trebuie exagerat cu aceste organe, mai ales ca sunt extrem de sensibile.

5. SEX BRUTAL, DAR CU LIMITE

Uneori, partenerii se inflacareaza atat de tare dorind o partida salbatica incat intrec masura. Totul trebuie bine dozat cand vine vorba de sex, inclusiv acele lovituri peste fund care pot dezamorti situatia din cand in cand, mai ales cand amandoi sunt in pana de idei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005660 (s)