News Flash:

Gina Pistol a dat cartile pe fata. Ce femeie a incercat sa o desparta de Smiley la inceputul relatiei lor

1 Decembrie 2021
598 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina si Smiley

Gina Pistol a rupt audientele cu emisiunea Asia Express. Aceasta a fost o premiera in Romania si chiar si pentru ea. Desi s-a distrat de minune si a trait experiente unice, Gina nu si-a dorit sa fie prezentatoare, ci concurenta. Un singur lucru a impiedicat-o pe Gina sa isi indeplineasca visul: faptul ca nu a avut un partner pe masura pentru competitie.

De cand este mamica, Gina Pistol are mai mult timp pentru fani. Iubita lui Smiley este din ce in ce mai activa pe Instagram si, chiar daca Josephine ii ocupa tot timpul, asta nu inseamna ca uita de cei care o urmaresc. In premiera, Gina a vorbit in podcast-ul lui Speak despre momentele mai putin placute din relatia cu Smiley si despre cum, mai tot timpul, cineva intervenea intre ei doi. Gina si Smiley au pastrat mult timp secretul relatiei lor, asa ca admiratoarele continua sa ii faca ochi dulci artistului.

„Noi ne stiam de mult timp! Acum patru ani, pe la sfarsitul lunii martie, am inceput sa vorbim. Eram cu mesaje, recomandari de filme si am tinut-o asa mult timp.

Cel mai misto era ca existau fete care credeau ca este singur si se dadeau pe langa el, iar pentru mine era super-funny.

Ma uitam sa vad pana unde se duc si ce fac. Ii ziceam lui Andrei: Fata aia mai avea putin si se impiedica de mine, noroc ca eram pe acolo si eu ca cine stie ce-ti facea, te rapea”, a povestit Gina Pistol in podcastul lui Speak.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1088 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004541 (s)