News Flash:

Ghana si Coasta de Fildes, fin finala Cupei Africii

6 Februarie 2015
1320 Vizualizari | 0 Comentarii
Reprezentativa Ghanei s-a calificat in finala Cupei Africii pe Natiuni, dupa ce a invins in semifinale, joi, la Malabo, cu scorul de 3-0, nationala tarii gazda, Guineea Ecuatoriala, intr-un meci care a fost intrerupt cel putin jumatate de ora din cauza incidentelor provocate de fanii gazdelor.

Golurile au fost marcate de Jordan Ayew '42 (penalti), Wakaso '45+2 si Andre Ayew '75.
Jocul a fost intrerupt in minutul 82, in momentul in care fortele de ordine evacuau o tribuna ocupata de suporteri ghanezi.
Situatia a fost tensionata in tribune pe parcursul jocului. La pauza, echipa Ghanei a intrat la vestiare sub protectia politistilor, iar dupa terminarea pauzei jucatorii au revenit pe teren in aceleasi conditii.
Fanii nationalei din Guineea Ecuatoriala au aruncat cu diverse obiecte pe teren dupa ce Ghana a deschis scorul din penalti, in minutul 42, prin Jordan Ayew. Jocul a fost intrerupt pentru scurt timp la inceputul reprizei secunde, iar fotbalistii au facut apel la calm. Al treilea gol al ghanezilor, marcat de Andre Ayew in minutul 75, a tensionat si mai mult situatia.
Skysports.com noteaza ca dupa ce echipa Ghanei a marcat al treilea gol, fanii ghanezi au fost nevoiti sa plece din zonele in care se aflau si sa se refugieze in spatele uneia dintre porti, fiind tintele obiectelor aruncate de suporterii rivali. Pe pista de atletism din jurul terenului erau mai multe sticle aruncate de fani. Jucatorii nationalei Guineei Ecuatoriale au facut un apel catre fani sa se linisteasca. Jocul s-a reluat dupa mai mult de jumatate de ora de intrerupere.
Echipa Ghanei va intalni in finala reprezentativa Coastei de Fildes, care a trecut in semifinale, miercuri, la Bata, scor 3-1, de RD Congo.
Finala CAN-2015 va avea loc duminica seara, la Bata.

reprezentativa ghanei malabo jordan ayew
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007935 (s)