News Flash:

Gabriel Oprea A DEMISIONAT de la sefia UNPR

3 Martie 2016
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel oprea2
Gabriel Oprea demisionat joi din functia de presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa al Uniunii remis MEDIAFAX.
ea a trimis UNPR o scrisoare in care isi anunta demisia de la sefia partidului.
Redam in continuare textul integral al scrisorii transmise in acest sens membrilor partidului.
"Dragi colegi,
In acesti aproape sase ani de activitate politica, UNPR a fost adesea pus la incercare si de fiecare data am depasit impreuna obstacolele ce ne-au iesit in cale. Cu totii am ales drumul corect pentru partid si cu totii am dat dovada de tarie de caracter atunci cand a fost nevoie.
Astazi UNPR este in fata unui moment pe cat de dificil, pe atat de important pentru viitorul sau. Prin urmare, in calitate de fondator, de presedinte si mai ales in calitate de membru al acestei echipe am ales sa fac tot ceea ce tine de mine pentru ca partidul sa treaca si peste acest obstacol.
Am decis asadar sa demisionez astazi din functia de presedinte UNPR. Nu este o decizie usoara, dar este unul din lucrurile pe care le mai pot face pentru a da partidului si intregii echipe o sansa in plus in acest an electoral. Am fondat UNPR si am contribuit din plin la rezultatele de pana acum, dar stiu bine ca nu as fi reusit fara ajutorul fiecaruia dintre dumneavoastra.
Tocmai din acest motiv, consider ca am obligatia umana si colegiala de a nu permite ca discutiile ce vizeaza persoana mea sa afecteze imaginea partidului. Mi-am facut datoria fata de UNPR, fata de echipa si imi fac in continuare datoria, inclusiv prin inaintarea demisiei din functia de presedinte. Raman un simplu membru de partid, un coleg pe care va puteti baza si un om care isi respecta cuvantul dat.
Stiu ca, pentru orice partid, demisia presedintelui nu este un moment usor. Dar mai stiu ca UNPR are resurse interne de cea mai buna calitate. Astazi UNPR are peste 60 de parlamentari si este al treilea partid parlamentar din Romania. Are proceduri democratice pentru alegerea conducerii si are lideri care pot oricand sa tina partidul pe drumul corect. Interimatul functiei va fi asigurat de Neculai Ontanu, unul din oamenii de baza ai UNPR si un foarte bun cunoscator al organizatiilor din tara. Pentru viitorul presedinte al partidului, optiunea mea este Valeriu Steriu, un om al carui profesionalism este recunoscut de toate partidele si un lider cu potential deosebit.
Sigur, decizia va apartine forurilor statutare ale UNPR, insa cred ca imi revin atat dreptul cat si obligatia de a spune echipei pe care am condus-o care este recomandarea mea pentru functia pe care o parasesc astazi.
Pentru mine este o mare realizare sa privesc astazi partidul pe care impreuna l-am construit de la zero. De aceea, va indemn sa pastrati orientarea nationala a UNPR, sa puneti mereu interesul national in centrul actiunii politice si sa nu abandonati principiile care au facut din acest partid o emblema a corectitudinii si a determinarii. Romania are nevoie de oameni curajosi si are nevoie in continuare de siguranta si prosperitate. Avem asadar obligatia sa mergem mai departe, impreuna, pe acelasi drum.
A fost o onoare sa conduc UNPR si este o onoare sa va fiu coleg.
Cu stima,
Gabriel Oprea"
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005737 (s)