News Flash:

FRAUDA-RECORD in dosarul Loteria

9 August 2016
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
loteria romana
Detaliile despre prejudiciu au venit din partea sefului cazinourilor, Sorin Constantinescu. Potrivit acestuia, prejudiciul din dosar ar depasi un miliard de euro. Acesta arata cu degetul spre ministrii de finante care au inchis ochii si au permis contracte pe spagi, arata B1 TV. Seful cazinourilor, Sorin Constantinescu a facut un anunt socant in dosarul Loteria, atunci cand a fost interogat in calitate de martor de catre procurorii DNA. Anchetatorii verifica modul in care Loteria Romana si ministerul de Finante au prelungit de-a lungul anilor contractul pentru intretinerea sistemului informatic, semnat cu grupul de firme grecesc Intralot. Un contract care dezavantaja statul roman. Daca suspiciunile procurorilor se adeveresc, prejudiciul in acest caz poate sa ajunga la sute de milioane de dolari. Potrivit ultimului contract, prelungit in perioada in care ministru de Finante era Ioana Petrescu, statul roman platea grupului elen sapte procente si jumatate din incasarile lunare.

"Cand am fost la Loteria Romana am facut o gramada de plangeri si sesizari cu privire la contractele cu firmele grecesti. Acesta a fost principalul subiect de discutie - nereguli cu privire la contractele incheiate cu partenerii din Grecia."

Loteria Romana a avut de pierdut de pe urma acelor contracte un miliard de euro din 1990 pana in 2012, sustine Constantinescu. Liderul Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri spune ca cei care au fost la Guvernare pana in 2012 ar fi de vina pentru aceasta situatie.

sorin constantinescu miliard dna loteria romana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006384 (s)