News Flash:

FOTO-VIDEO / Furtuna a facut prapad pe autostrada Timisoara - Lugoj

19 August 2016
1179 Vizualizari | 0 Comentarii
furtuna autostrada
O furtuna puternica s-a abatut asupra Timisoarei, miercuri dupa-amiaza, lasand in urma cateva strazi inundate. Vremea se anunta instabila si in perioada urmatoare. In numai cateva minute o furtuna puternica a pus stapanire pe orasul de pe Bega. Vantul puternic a fost insotit de descarcari electrice si precipitatii care au depasit 35 l/mp. Precipitatiile abundente cazute intr-un interval scurt de timp au dus la formarea unor balti destul de mari in anumite zone din oras.
Cateva strazi, din partea de sud a orasului au fost inundate. Pompierii au trebuit sa intervina pe Calea Sagului pentru a rezolva o inundatie stradala, sub podul din zona, dar si pe strada Letea, unde apa a intrat intr-o curte.

Meteorologii transmit ca vremea se va mentine instabila si in urmatoarele doua zile, existand riscul unor noi furtuni, insotite chiar de grindina.
Vantul a facut din nou prapad pe autostrada Timisoara-Lugoj
Sute de panouri anti-orbire au zburat din suporti si au ajuns pe sosea, din cauza vantului puternic. Nu este singurul incident de acest gen, la inceputul primaverii fenomenul s-a mai petrecut, ingreunand traficul pentru soferi.
„Au fost smulse mai multe balize antiorbire, acestea fiind imprastiate pe suprafata partii carosabile, pe sensul de mers Traian Vuia – Lugoj – Timisoara. In acest moment, pe teren sunt 5 echipe de lucratori care strang aceste elemente de antiorbire, acestea urmand sa fie remontate in cursul diminetii de maine, 18.08.2016. Montarea va fi asigurata de catre antreprenor, lucrarea fiind in garantie. Avand in vedere ca nu este prima data cand sistemele antiorbire nu isi dovedesc fiabilitatea, CNADNR S.A., impreuna cu consultantul lucrarii si cu antreprenorul general vor analiza impreuna posibilitatea de a inlocui sistemele de prindere ale sistemelor„, se arata intr-o informare a CNADNR. 

Galerie Foto

panou_rupt

Galerie Video


calea sagului meteorologii timisoara-lugoj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006696 (s)