News Flash:

Fostul sef al CJT Timis, Constantin Ostaficiuc, trimis in judecata

30 Ianuarie 2016
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
Constantin Ostaficiuc2
Pentru fostul sef al CJT Timis, PDL-istul Constantin Ostaficiuc, anul 2016 va fi unul neplacut, pentru ca va avea de facut mai multe drumuri la tribunal, in cateva dosare penale. 
Tribunalul Timis a amanat, miercuri, cauza in dosarul penal (nr. 9436/2015) in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis si fost lider al PDL Timis, Constantin Ostaficiuc, este judecat pentru conflict de interese, in forma continua, magistratii hotarand repunerea pe rol a cauzei, scrie ziuadevest.ro.
Pe 23 decembrie 2015, procurorii DNA Timisoara au finalizat rechizitoriul si au dispus trimiterea in judecata in judecata in stare de libertate a inculpatului, care avea functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis la data savarsirii faptelor.
Potrivit procurorilor anticoruptie, in perioada 2008 -2010, inculpatul Ostaficiuc Constantin, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Timis, a influentat si a facilitat, in mod direct, atribuirea in concesiune, in conditii ilegale, a unei parcele de teren de 816 mp situate in cadrul Parcului Tehnologic si Industrial Timisoara, catre o societate comerciala, in care sunt asociati sotia, fiica si ginerele sau, ultimul indeplinind si functia de administrator.
Ulterior, inculpatul a aprobat, tot in conditii ilegale, modificarea prelungirii perioadei de operationalizare a investitiei cu 8 luni, fara recuperarea redeventei de care a fost scutita societatea.

constantin ostaficiuc tribunalul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1416 (s) | 32 queries | Mysql time :0.022620 (s)