News Flash:

Fost deputat CONDAMNAT la 7 ani de inchisoare!

20 Martie 2015
1308 Vizualizari | 0 Comentarii
Alin Trasculescu
Fostul deputat Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti, la sapte de ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, decizia nefiind definitiva.

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti l-au gasit vinovat pe Alin Trasculescu de trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la spalare a banilor, delapidare si uz de fals.
In acelasi dosar a mai fost condamant si Marian Varvariche, pentru complicitate si instigare la delapidare, complicitate la spalare a banilor, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si asociere pentru savarsirea de infractiuni. Judecatorii au stabilit ca el sa execute o pedeapsa de cinci ani de inchisoare.
De asemenea, instanta a decis si condamnarea lui Adrian Cristian Ene si Dorian Geolfan, reprezentanti ai unei societati comerciale, acuzati de delapidare, fals in inscrisuri sub semnatura privata, asociere pentru savarsirea de infractiuni, complicitate la delapidare si complicitate la spalare a banilor. Cei doi au fost condamnati la cinci ani, respectiv cinci ani si patru luni de inchisoare cu executare.
Decizia in cazul lor nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005384 (s)