News Flash:

Florin Iordache: Undeva pe 10 iunie se va putea organiza referendumul pentru familie

3 Mai 2018
824 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Iordache

Florin Iordache, deputat PSD si fost ministru al Justitei, a declarat joi, la un eveniment legat de Referendumul pentru Familie, ca in jurul datei de 10 iunie ar putea fi organizat referendumul dupa decizia CCR de a respinge sesizarile PNL si USR pe legea referendumului.
"Cred ca undeva pe un 10 iunie se va putea organiza referendumul pentru organizarea Constitutiei. Cred ca toate partidele politice responsabile si toti vor sustine acest demers de modificare a Constitutiei. Este normal, suntem parte a Uniunii Europene, dar avem propriile traditii, suntem pentru modificarea Constitutiei, nu putem nega traditia si eforturile celor 3 milioane de romani", a declarat Florin Iordache, prezent la un eveniment organiza de Coalitia pentru Familie, legat de Referendumul pentru Familie.

Ulterior, acesta a mentionat cum a facut calculul.

"Noi am spus ca vom sustine o initiativa de modificare a Constitutiei, azi in final Curtea Constitutionala a respins si asteptam ca presedintele sa promulge legea referendumului si in aceste conditii Senatul sa adopte forma adoptata de Camera si in ultima duminica din cele 30 de zile se va organiza referendum", a mai declarat Florin Iordache.
CCR a respins joi sesizarea facuta de mai multi senatori PNL si USR privind proiectul de modificare a Legii referendumului, iar legea se va duce la promulgare de catre presedintele Klaus Iohannis. Este a doua oara cand Curtea dezbate aceasta lege, atunci judecatorii admitand sesizarea Opozitiei.


florin iordache deputat psd ccr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006288 (s)