News Flash:

Fiica lui Vadim Tudor: "Sa va fie rusine!"

17 Septembrie 2015
5535 Vizualizari | 0 Comentarii
fata vadim
Fiica cea mica a lui Corneliu Vadim Tudor, Eugenia, a vorbit, miercuri seara, la Romania TV, despre ultima amintire pe care o are cu tatal sau si a transmis un mesaj prietenilor Tribunului, care i-au intors spatele atunci cand acesta a inceput sa aiba din ce in ce mai multe probleme.

Eugenia, fiica cea mica a lui Vadim Tudor, a declarat ca se astepta ca tatal sau sa fie condus pe ultimul drum de o multime de oameni, pentru ca "era iubit de mai toata Romania".

"Era un om bun, a facut numai bine in viata lui. Nici nu ma asteptam sa nu vina atat de multa lume la inmormantare. Sunt sigura ca o sa fie si mai multi. Iar de acolo de unde este, tatal meu vede si se bucura", a spus Eugenia.

Fata a transmis si un mesaj prietenilor lui Vadim, care s-au indepartat de el, atunci cand acesta a inceput sa aiba din ce in ce mai multe probleme. "Cei care nu au venit, sa stea acasa, nu avem aici nevoie de oameni care sunt falsi. Sa le fierusine! Multi prieteni i-au intors spatele in ultima vreme. Sa le fie rusine", a spus tanara.

Eugenia a povestit si despre ultima amintire pe care o pasteaza in legatura cu tatal sau. "Totul a fost normal, doar ca nu se simtea bine. Avea o gheara in piept. Initial, nu a vrut sa se duca la doctor. A urmat o duminica linistita, normala, si-a vazut ziarele, a scris poezii. Ultima oara cand l-am vazut in picioare a fost luni, inainte sa plece la spital. Luni dimineata, mama a venit la mine in camera si mi-a zis sa ma trezesc pentru ca trebuie sa il duca pe tata la spital. El a coborat sustinut de sora mea pe scari. Ultima oara cand l-am vazut, cobora si spunea: "Nu mai ajung la spital, o sa mor! Astazi este ultima zi! Mama, vin la tine!" ", a povestit Eugenia.

Aceasta a marturisit ca nu a stiut ca tatal ei a scris un poem despre moarte, dar acum intelege faptul ca a avut o presimtire.

Fiica lui Vadim: "Ne trata ca pe niste printese"
Eugenia a mai povestit ca pentru Vadim Tudor, ea si sora ei Lidia erau ca niste printese si ca nu le-a lasat sa se angajeze, deoarece el le asigura tot ce aveau nevoie. "Am vrut sa ne angajam, dar nu ne-a lasat. Ne-a tinut pana in ultima clipa ca pe niste papusi. Tatal meu era sever si nu era sever. Avea anumite reguli, dar nimic iesit din comun. Era un tata bun, iubitor, ne facea cadouri, ne ducea in vacanta, ne trata ca pe niste printese", a mai spus tanara.

Cat priveste soarta publicatiei Romania Mare, aceasta a explicat ca ea si sora ei vor incerca sa duca mai departe ziarul, dar ca au nevoie de bani.

Corneliu Vadim Tudor va fi inmormantat, joi, la cimitirul Ghencea Civil, in jurul orei 12.00. Inainte de asta, sicriul cu trupul neinsufletit al Tribunului va fi dus pe la casa acestuia si pe la Parlamentului Romaniei.

eugenia vadim tudor inmormantare falsi rusine spital
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005897 (s)