Aceasta reteta este un remediu traditional german, folosit pentru a curata arterele de colesteroul "rau". O poti pregati si tu acasa pentru ca este simpla si are efecte uluitoare.
Acest remediu puternic a fost folosit timp de secole ca tratament pentru mai multe boli, inclusiv raceli, infectii, ateroscleroza, oboseala si colesterolul ridicat. In plus, iti curata ficatul si intareste sistemul imunitar.
Ingrediente:
4 lamai cu coaja
4 capatani mari de usturoi
1 radacina de ghimbir de 4 centimetri
2 litri de apa
Mod de preparare:
Spala bine lamaile si taia-le in bucati. Apoi curata usturoiul si pune-l in blender, alaturi de lamai si ghimbir. Amesteca pana cand obtii o compozitie omogena. Transfera intr-o oala, adauga apa si fierbe. Cand incepesa fiarba, ia de pe foc si lasa la racit. Apoi strecoara si pune intr-o sticla. Poti adauga miere pentru a indulci.
Consuma un pahar din acest remediu pe stomacul gol, in fiecare dimineata, cu o ora - doua inainte de micul dejun, pentru cel putin trei saptamani. Fa o pauza de o saptamana, apoi repeta pentru inca trei saptamani.
Aceasta reteta este un remediu traditional german, folosit pentru a curata arterele de colesteroul "rau". O poti pregati si tu acasa pentru ca este simpla si are efecte uluitoare.
Acest remediu puternic a fost folosit timp de secole ca tratament pentru mai multe boli, inclusiv raceli, infectii, ateroscleroza, oboseala si colesterolul ridicat. In plus, iti curata ficatul si intareste sistemul imunitar.
Ingrediente:
4 lamai cu coaja
4 capatani mari de usturoi
1 radacina de ghimbir de 4 centimetri
2 litri de apa
Mod de preparare:
Spala bine lamaile si taia-le in bucati. Apoi curata usturoiul si pune-l in blender, alaturi de lamai si ghimbir. Amesteca pana cand obtii o compozitie omogena. Transfera intr-o oala, adauga apa si fierbe. Cand incepesa fiarba, ia de pe foc si lasa la racit. Apoi strecoara si pune intr-o sticla. Poti adauga miere pentru a indulci.
Consuma un pahar din acest remediu pe stomacul gol, in fiecare dimineata, cu o ora - doua inainte de micul dejun, pentru cel putin trei saptamani. Fa o pauza de o saptamana, apoi repeta pentru inca trei saptamani.
© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1355 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006356 (s)
Comentarii (0)