News Flash:

Fara puncte negre - Masca cu hartie igienica te scapa de cosuri

8 Ianuarie 2018
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
stafide 1

Punctele negre sunt cosmarul oricarei femei. De obicei, niciun produs cosmetic din comert nu te ajuta ca tenul tau sa arate perfect. De aceea, iti aratam un remediu natural si ieftin, care este bazat pe ou si hartie igienica.

Cum scapi de puncte negre cu hartie igienica si ou?

Studiile au aratat ca proteinele din ou contribuie semnificativ la mentinerea elasticitatii pielii. Un ou contine aproximativ 69 de proteine ​​diferite, care au puterea magica de a reduce liniile fine si de a oferi o usurare temporara pentru cele profunde.

Mod de aplicare

Pentru inceput vei avea nevoie de putina hartie igienica si de o pensula mica. Se separa un albus de ou de galbenus si se bate bine, cu ajutorul unui tel, pana cand obtii o compozitie cu o textura pufoasa. Cu ajutorul unei pensule, se intinde albusul de ou pe nas si pe barbie sau oriunde observi ca ai puncte negre.

Peste portiunile pe care ai aplicat albusul de ou, se pune hartie igienica. Pentru a ajuta hartia sa se stabilizeze, se mai aplica inca un strat de albus de ou peste aceasta, cu ajutorul pensulei. Ulterior, se lasa sa se usuce si sa se intareasca.

Pana cand se usuca benzile de pe fata, pielea are destul timp sa absoarba toate acele bacterii care cauzeaza probleme si sa elimine punctele negre deja existente. Hartia se indeparteaza de pe fata tragand usor de la o margine spre alta.

Poti folosi acest remediu in fiecare zi, pentru o saptamana, inainte a observa rezultate semnificative si durabile. Cu cat repeti mai mult acest procedeu, cu atat mai curata va fi fata ta. Dupa ce dezlipesti aceasta banda faciala, inmoaie un tampon de bumbac curat in apa si aplica si 1-2 picaturi de ulei de arbore de ceai pe acesta. Curata fata cu acest tampon, pana cand observi ca au disparut toate reziduurile de albus de ou. Fata ta va beneficia si de proprietatile antibacteriene si astringente ale uleiului esential de arbore de ceai.

 


punctele negre
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1440 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007437 (s)