News Flash:

Facilitati pentru tinerii care vor o casa noua in Timisoara. Primaria Timisoara suplimenteaza numarul parcelelor

18 Ianuarie 2017
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
casa giroc
Primaria Timisoara va suplimenta numarul loturilor de teren pe care le va pune la dispozitia tinerilor care vor sa-si construiasca o casa in oras. 
Termenul de depunere a dosarelor pentru primul lot de 128 de parcele a expirat la data de 16 ianuarie, fiind inregistrate 254 de dosare care respecta prevederile Hotararii de Consiliu Local (HCL) din 2016, fiecare lot avand cate 300 mp. 
''Pana la termenul fixat au fost depuse 254 de dosare pentru obtinerea unui asemenea teren de catre tineri. Unele au fost depuse acum, altele obtinute prin completarea unor dosare depuse mai de mult, in timpul administratiei Ciuhandu, cand s-au lansat astfel de proiecte, dar nu s-au materializat, insa cererile au ramas in evidenta. Nu se pot lua in seama decat dosare completate acum, conform HCL din 2016'', a declarat marti primarul Nicolae Robu, intr-o conferinta de presa. 
Potrivit acestuia, in maximum trei saptamani vor fi verificate dosarele si vor fi anuntate rezultatele. 
''Pentru cei care nu vor primi acum parcele, Primaria Municipiului Timisoara va pune la dispozitie si alte parcele in 2017 si vor avea sanse atunci'', a mai adaugat primarul. 
Nicolae Robu a mai mentionat ca primaria va realiza toate utilitatile necesare (canalizare, curent) pana la intrarea in case. 
Suplimentar, primaria pune la dispozitia ANL teren pentru constructia de locuinte pentru tineri, medici si profesori, noul complex rezidential urmand sa aiba patru blocuri cu cate 30 de apartamente. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006528 (s)