News Flash:

FABULOS! Cristina Neagu a castigat Champions League la handbal feminin cu echipa muntenegreana Buducnost

11 Mai 2015
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
cristina neagu
Handbalista Cristina Neagu a castigat, duminica, la Budapesta, Liga Campionilor cu echipa sa de club, Buducnost Podgorica, care a invins in finala formatia norvegiana Larvik HK, internationala tricolora fiind golgeterul competitiei, cu 102 goluri, la egalitate cu Andrea Penezici (Vardar).
Buducnost Podgorica s-a impus in finala de duminica, cu scorul de 26-22 (14-8), cucerind trofeul, la fel ca in 2012.
Cristina Neagu a marcat 3 goluri in finala de duminica si incheie sezonul Ligii Campionilor pe prima pozitie, cu un total de 102 goluri marcate, la egalitate cu Andrea Penezici, de la WHC Vardar.
Handbalista tricolora a fost aleasa si in All Star Team a Ligii Campionilor drept cel mai bun inter stanga.
La primirea trofeului de golgeter, impreuna cu Andrea Penezici (WHC Vardar), Cristina Neagu a venit infasurata cu steagul Romaniei. Organizatorii au oferit un singur trofeu, pe care cele doua handbaliste l-au tinut in maini impreuna, iar dupa fotografiile oficiale, Neagu a plecat cu trofeul, dupa un scurt dialog cu Penezici pigmentat cu zambete, handbalista de la Vardar urmand, cel mai probabil, sa primeasca si ea unul similar.
La premierea oficiala a castigatoarei Ligii Campionilor, Buducnost Podgorica, Cristina Neagu a urcat, de asemenea, pe podium, infasurata in steagul Romaniei.
Tot duminica, in finala mica, WHC Vardar (Macedonia) a invins formatia rusa Dinamo Sinara, cu scorul de 28-26 (16-15). Dinamo a eliminat, in sferturi, campioana Romaniei, HCM Baia Mare.
In 2014, Liga Campionilor a fost castigata de formatia ungara Gyor ETO.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005228 (s)