News Flash:

Expozitie de exceptie la Muzeul de Arta din Timisoara

23 Iulie 2015
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
muzeul de arta1
Iubitorii de arta din Timisoara vor putea sa descopere o expozitie de talie internationala chiar la ei in oras. Este vorba despre peste 100 de litografii realizate de Henri Matisse, reunite sub titlul „Triumful modernismului”.

Incepand de miercuri, 22 iulie, timisorenii sunt asteptati la Muzeul de Arta din Timisoara pentru a admira expozitia „Triumful modernismului”, ce cuprinde litografii realizate de Henri Matisse. Cunoscut ca unul dintre cei mai importanti pictori si graficieni ai lumii, artistul francez a ramas o personalitate de referinta pentru sfarsitul secolului al 19-lea si inceputul secolului 20. De asemenea, tot el este cel care a deschis calea catre arta abstracta, scrie tion.ro.
La Timisoara vor putea fi admirate 110 litografii, respectiv unele dintre cele mai importante opere de arta ale lui Matisse, pe care Pablo Picasso l-a numit „cel mai bun dintre noi”.
Cei care nu vor sa rateze o astfel de expozitie sunt asteptati la Muzeul de Arta din Timisoara in perioada 22 iulie – 20 septembrie, de marti pana duminica, intre orele 10 si 17:30.

henri matisse
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004789 (s)