News Flash:

EROAREA care a permis identificarea rapida a celor trei atacatori de la Paris

8 Ianuarie 2015
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
Said Kouachi
Franta este in stare de alerta si a declansat cea mai mare actiune a fortelor de securitate din ultimii 50 de ani pentru prinderea atacatorilor de la publicatia Charlie Hebdo. Identificarea suspectilor a fost inlesnita de greseala unuia dintre ei.
Unul dintre cei doi frati suspecti, Said Kouachi (34 de ani) si-a uitat buletinul in masina Citroen C3 abandonata. In acest mod au descoperit politistii identitatea atacatorilor, transmite The Mirror.
Mai mult, fratele lui Said, Cherif Kouachi, in varsta de 32 de ani, este un islamist cunoscut de serviciile franceze antiterorism, condamnat pentru prima data in 2008, relateaza AFP.
Nascut la 28 noiembrie 1982 la Paris, de nationalitate franceza si supranumit Abu Issen, Cherif Kouachi a facut parte din „filiera Buttes-Chaumont”. Sub autoritatea unui „emir”, Farid Benyettou, aceasta filiera permitea trimiterea de combatanti in Irak pentru a se alatura aripii irakiene a Al-Qaida care era condusa in perioada respectiva de Abu Mussab al-Zarqawi.
Retinut chiar inainte de a pleca spre Siria, apoi Irak, el a fost judecat in 2008 si condamnat la trei ani de inchisoare, dintre care 18 luni cu suspendare. Gandul.info

said kouachi citroen c3 the mirror cherif kouachi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006527 (s)