News Flash:

Emil Boc candideaza la Primaria Clujului din partea PNL

27 August 2015
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
emil boc
Copresedintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a declarat, joi, ca primarul Emil Boc si-a exprimat in scris, conform procedurii interne din partid, intentia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca.
Daniel Buda a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX ca alte informatii vehiculate privind candidatura lui Emil Boc la alegerile de anul viitor ”sunt pure speculatii”.
”Domnul primar Emil Boc si-a exprimat in scris, la secretariatul PNL Cluj, conform procedurii interne din partid, intentia de a candida din partea PNL pentru un nou mandat la alegerile locale de anul viitor la Primaria Cluj-Napoca. La fel au procedat toti primarii liberali din judet si din tara. Acest lucru demonstreaza ca alte informatii vehiculate despre candidatura domniei sale sunt pure speculatii. Eu nu am nicio rezerva, Emil Boc va candida din partea PNL la alegerile locale din 2016”, a spus Buda.
Liderul PNL Alina Gorghiu declara, in 18 august, ca nu este atat de sigura ca Emil Boc va fi candidatul PNL la Primaria Cluj pentru ca nu ar vrea sa reinvie sensibilitatile lui Boc odata cu inscrierea lui Traian Basescu in PMP, aratand ca ar vrea sa stie daca acesta va fi trup si suflet cu partidul.
Intrebata, intr-o emisiune a postului B1Tv, daca Emil Boc va mai candida din partea PNL la Primaria Cluj, Gorghiu a spus: "Daca ma intrebati acum o saptamana as fi spus ca da".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005123 (s)