News Flash:

Elena Udrea vorbeste despre noul dosar in care este acuzata

15 Mai 2015
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea4 1
Elena Udrea a spus, vineri, referitor la faptul ca procurorii DNA fac cercetari cu privire la un credit de aproximativ trei milioane de euro pe care l-a luat de la BRD in urma cu mai multi ani, ca nu stie care sunt noile acuzatii formulate de procurori pe numele sau.
Afirmatia a fost facuta de Elena Udrea la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde se discuta masurile preventive impuse in dosarul "Gala Bute".
Ajunsa la instanta, Udrea a spus, intrebata de jurnalisti, ca nu stie nimic despre noi acuzatii formulate de procurori DIICOT sau DNA pe numele sau in legatura cu modul in care a accesat un credit de la BRD.
Pe de alta parte, fostul ministru a refuzat sa comenteze faptul ca Liviu Dragnea a fost condamnat, vineri, la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul fraudarii referendumului.
Procurorii DIICOT au instrumentat un dosar privind acordarea, in mod ilegal, a mai multor credite de catre BRD. Intre acestea se numara si cel facut de Elena Udrea, in valoare de aproximativ trei milioane de euro. In cazul fostului ministru al Turismului, DIICOT si-a declinat competenta, in 4 martie, si a trimis dosarul la DNA, care continua cercetarile.
Fostul ministru Elena Udrea a fost eliberata din Penitenciarul Targsor si plasata in arest la domiciliu, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, in 7 mai, inlocuirea masurii arestului preventiv, in dosarul "Gala Bute".
Mediafax.ro 

elena udrea dna brd
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004694 (s)