News Flash:

Elena Udrea petrecere Pastele dupa gratii

3 Aprilie 2015
1326 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Udrea ramane in arest preventiv in dosarul "Gala Bute", pana la sfarsitul lunii aprilie, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins contestatia fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului fata de prelungirea masurii, dispusa in 23 martie.
Decizia instantei supreme este definitiva.
Astfel, raman in arest Elena Udrea, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja si Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea, conform deciziei din 23 martie a instantei supreme, cand a fost prelungita aceasta masura.
In ceea ce ii priveste pe fostul consilier al Elenei Udrea Stefan Lungu, fostul secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Gheorghe Nastasia si primarului municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmerita, acestia vor fi cercetati in continuare in arest la domiciliu.
Fostul ministru Elena Udrea este in arest din 25 februarie, in dosarul "Gala Bute", in care este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu organizarea evenimentului de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si respectiv de luare de mita in legatura cu finantarea de catre acelasi minister a mai multor contracte. Mediafax.ro

elena udrea gala bute
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007225 (s)