News Flash:

Ei sunt directorii scolilor din Timis. Un nou concurs pentru posturile vacante

21 Ianuarie 2022
368 Vizualizari | 0 Comentarii
directori scoala

197 de functii de director si 92 de director adjunct au fost scoase la concurs in luna septembrie. Dintre acestea, doar 91 de director si 42 de director adjunct au fost ocupate prin concurs, restul fiind acordate prin numire. Posturile care au ramas vacante sunt scoase la concurs, in sesiunea ianuarie-aprilie.
 
 
Ei sunt directorii unitatilor de invatamant din Timis, posturile fiind ocupate atat prin concurs, cat si prin numire. Inca nu exista un director la Liceul „Azur” din Timisoara, dupa incidentul cu fosta directoare in urma caruia si-a dat demisia, dar se asteapta o numire care sa fie aprobata in curand. La Colegiul National Banatean, in locul directorului Sorin Ionescu, care a luat postul prin concurs, dar a fost ulterior numit subprefect de Timis, a fost numit Tanasie Alexandru, profesor de matematica din cadrul colegiului, cu o experienta de 25 de ani in invatamant.

Un nou concurs pentru posturile vacante
O noua sesiune a concursului de director si director adjunct se organizeaza in lunile ianuarie – aprilie, iar ISJ Timis a publicat deja lista posturilor vacante care pot fi ocupate prin concurs.

Dosarele se pot inscrie deja in platforma dedicata, pana pe 25 ianuarie. Proba scrisa va avea loc pe 18 februarie, iar interviul in perioada 16-25 martie. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004968 (s)