News Flash:

Echipele mobile de vaccinare de la Spitalul Militar trec prin localitatile din Timis. Programul din weekend

19 Noiembrie 2021
432 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin

Echipele mobile de vaccinare ale Spitalului Militar Timisoara vor merge la finalul acestei saptamani in localitatile din Timis pentru a imuniza oamenii din mediul rural. Alaturi de ele merg si studentii de la Asistenta Sociala de la UVT pentru a informa oamenii despre importanta vaccinarii.
 
Echipele mobile de vaccinare ale Spitalului Militar Timisoara vor ajunge in sase localitati. Sunt disponibile serurile Pfizer, Moderna si Johnson & Johnson.

Vineri, 19 noiembrie, echipele merg in localitatea Varias, la caminul cultural, in intervalul orar 09-12 si in localitatea Sanpetru Mare, la caminul cultural, in intervalul orar 13-15.

Sambata, 20 noiembrie, echipele mobile vor fi in localitatile Dudestii Vechi si Valcani, la caminele culturale, in intervalul orar 09-12.

Duminica, 21 noiembrie, ele vor merge in localitatea Gavojdia, la sediul primariei, in intervalul orar 09-12 si in localitatea Barna, la caminul cultural, in intervalul orar 13-15.

Echipele mobile de la Spitalul Militar au inceput sa mearga in mediul rural pentru a imuniza oamenii care nu sunt aproape de centre fixe din luna aprilie, iar de atunci au ajuns in 40 de localitati din Timis.

In plus, incepand din aceasta saptamana, medicii si asistentele care se deplaseaza in judet vor fi insotiti de studenti de la a Asistenta Sociala din cadrul UVT. Ei vor sta de vorba cu oamenii si ii vor informa despre importanta vaccinarii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006520 (s)