News Flash:

Echipa braziliana Chapecoense si-a prezentat noul lot

9 Ianuarie 2017
1107 Vizualizari | 0 Comentarii
echipa brazilia2
Echipa braziliana Chapecoense si-a prezentat lotul si noul staff cu care va aborda viitorul sezon, dupa accidentul aviatic in care si-au pierdut viata 19 fotbalisti din fosta formatie, antrenorul si mai multi membrii din staff-ul de conducere.
Accidentul aviatic produs pe 30 noiembrie, in Columbia, in urma caruia au murit 71 de oameni, printre care si majoritatea jucatorilor echipei de fotbal Chapecoense, a avut loc din cauza unor erori umane, au spus anchetatorii, conform BBC. Autoritatile columbiene au spus ca nu a existat vreo problema tehnica si au dat vina pe pilot, pe compania aeriana si pe autoritatile de reglementare din Bolivia.
Doar sase persoane: trei fotbalisti, portarul Jackson Ragnar Follmann, fundasii Helio Hermito Zampier Neto si Alan Luciano Ruschel, jurnalistul Rafael Henzel, insotitoarea de bord Jimena Suarez si tehnicianul de zbor Erwin Tumiri.
Chapecoense ar fi trebuit sa dispute finala turneului Copa Sudamericana, a doua competitie intercluburi din America de Sud dupa Copa Libertadores. Mansa tur dintre Atletico Nacional (Columbia) si Chapecoense era programata miercuri, 30 noiembrie, la Medellin. Echipa din orasul Chapeco, fondata in 1973, a promovat in prima liga din Brazilia in 2014.
Noul antrenor, Vagner Mancini a prezentat in fata presei noul lot al echipei Chapecoense. Din cei 29 de jucatori, atat cat cuprinde noua echipa, 15 au fost transferati de la alte formatii, 10 au fost promovati de la juniorii clubului, iar patru jucatori au ramas din fosta echipa, trei dintre acestia sunt supravietuitorii accidentului de la Medellin si Neto, cel care a scapat miraculos si se afla in perioada de recuperare, potrivit ESPN.
"Mentinem principiile care au condus spre succes clubul nostru in ultimii ani, determinare si jucatori care isi doresc performanta", a declarat presedintele lui Chapecoense, Plinio David de Nes.
Vagner Mancini trebuie sa formeze cat mai rapid un lot competitiv, pentru ca meciurile vor incepe la sfarsitul acestei luni, prima data un amical impotriva lui Palmeiras, apoi la inceputul lui martie, debutul in Copa Libertadores, cu o lunga calatorie in Venezuela, pentru a intalni formatia Zulia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004778 (s)