News Flash:

Dragnea: Nu am mers sa vorbesc cu Kovesi despre flagrant. Ponta vorbeste si se ridica cortina

19 Martie 2018
951 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea01

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu a stiut de vreun flagrant care urma sa i se organizeze la Ministerul Dezvoltarii, asa cum a afirmat Victor Ponta, dar ca prefera sa il lase pe fostul premier sa vorbeasca, deoarece asa "asa se mai ridica cortina".
"Nu am fost sa vorbesc cu doamna Kovesi. Nu am fost cu Victor Ponta si Maior sa vorbesc cu doamna Kovesi. Nu vreau sa comentez foarte multe din afirmatiile acestui domn, ca imi doresc sa vorbeasca cat mai multe lucruri si uite asa se mai ridica din cortina. In 2012-2013 nu prea era doamna Kovesi la DNA, din ce imi aduc aminte, in lumea reala Valentin Peda nu avea niciun document, in afara de cele cu strategia Dunarii", a declarat Liviu Dragnea, presedintele PSD.

Intrebat daca stia ca urmeaza sa i se organizeze un flagrant, Dragnea a spus: "Din cate stiu eu, ca inginer, se organizeaza un flagrant fara ca cel vizat sa stie. Dar aflu ca cineva stia..."

Victor Ponta a sustinut, vineri, ca, impreuna cu Liviu Dragnea, a mers la sediul SRI, dupa ce acesta a aflat ca i se pregateste un flagrant.
„In acel dosar in care Vali Preda a luat sase ani si ofiterul de la DNA opt ani, documentele de la DNA erau pentru Liviu Dragnea. Trebuiau sa ii faca flagrant in birou la MDRAP. Nu au fost de fata cand s-a anulat flagratul ca sa spun asa. Ca a venit cu mine si ne-am dus direct la K2. Bai, vreti sa ii faceti flagrant lui Liviu? Erau pentru el, logic, dosarele fotografiate de la TelDrum. Credeti ca bietul Vali Preda, care a dus niste documente de la TelDrum, de la DNA, la Ministerul Dezvoltarii, unde era ministru Dragnea, le-a dus pentru el?”, a spus Ponta, pentru site-ul stiripesurse.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005440 (s)