News Flash:

Dragnea ironizeaza lipsa de reactie a lui Iohannis dupa amenintarile lui Putin

30 Mai 2016
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat, luni, lipsa de reactie a presedintelui Klaus Iohannis dupa amenintarile presedintelui rus Vladimir Putin, precizand ca "reactia" a fost „una de o violenta rara. S-au dus la un maraton”, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Intrebat de jurnalisti cum comenteaza amenintarile facute de Vladimir Putin la adresa Romaniei, Dragnea a raspuns ironic.
„Reactia statului roman la amenintarile lui Putin a fost una de o violenta rara. S-au dus la un maraton. Deci cred ca Putin la ora asta si tot Ministerul Apararii din Rusia se ascund pe undeva prin Siberia. S-au speriat foarte tare. O asemenea amenintare cu maratonul este de o violenta nemaintalnita si nesperata inclusiv de noi. Deci reactie foarte puternica, adica toti am fost mandri ca am fost romani si ca suntem condusi atat de bine”, a precizat liderul PSD.
Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, la Atena, ca Romania si Polonia s-ar putea afla in raza de actiune a rachetelor rusesti, deoarece gazduiesc elemente ale scutului american anti-racheta.
„Daca ieri in aceste zone din Romania oamenii pur si simplu nu stiau ce inseamna sa fii in raza de actiune, de astazi suntem fortati sa luam anumite masuri pentru a ne asigura securitatea", a spus Putin la Atena.
Carmen Iohannis a participat, sambata, la un semimaraton la Sibiu pentru a sustine bebelusii nascuti prematur. Presedintele Klaus Iohannis a fost si el prezent la Sibiu, sustinandu-si sotia de pe bicicleta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005148 (s)