News Flash:

Doua tinere musulmane, batute in Bucuresti. Le-au fost smulse valurile si au fost ranite

1 Aprilie 2016
1735 Vizualizari | 0 Comentarii
musulmane
Doua tinere de 18 ani, ce purtau val islamic, au fost agresate de un grup de tineri in Capitala, pe Calea Mosilor.
Doua femei musulmane au fost agresate, miercuri, de un grup de tineri, pe Calea Mosilor din Capitala, anunta Asociatia "Surori Musulmane", cazul fiind cercetat si de Politia Capitalei.
Potrivit Asociatiei "Surori Musulmane, un grup format din trei baieti si doua fete, le-au smuls valul si le-au batut pe doua femei musulmane, in varsta de 18 ani.
"Doua fete tinere (18 ani), ce purtau valul islamic au fost atacate in plina strada, in timpul zilei, in zona Mosilor, de un grup de trei baieti si doua fete. Fetelor le-au fost smulse valurile si au fost batute, ranite la cap, la maini etc. Cu greu un barbat a intervenit pentru a le salva de agresori. ", se arata in comunicatul Asociatiei.
Una dintre tinere a mers impreuna cu parintii la sectia 8 Politie, dar potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, nu au depus plangere.
" Un grup operativ s-a deplasat impreuna cu tanara si parintii sai la fata locului, insa nu s-a reusit, deocamdata, identificarea presupusilor agresori. Parintii nu au vrut sa depuna plangere.Ne-am sesizat insa din oficiu si s-a deschis dosar de cercetare penala pentru loviri si alte violente. Cazul a fost preluat de sectia 8 politie ", a declarat pentru Mediafax reprezentantul Politiei Capitalei.
Oficialii Asociatiei " Surori Musulamane" sustin ca sunt ingrijorati de situatie si vorbesc despre "o portretizare eronata in media a atacurilor teroriste, nefacandu-se diferenta intre teroristi si musulmanii de rand".
"Musulmanii condamna aceste acte teroriste si condamna violenta.(...)Musulmanii aflati pe teritoriul Romaniei sunt pasnici, mai mult de jumatate dintre ei sunt cetateni romani, nascuti si educati aici. Nu ne dorim o divizare a societatii romane, ne dorim sa traim in pace, la fel ca si pana nu de mult, sa nu mai auzim astfel de cazuri repetate.", sustin reprezentantii Asociatiei.

calea mosilor surori musulmane
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009453 (s)