News Flash:

Doua tinere din localitati inzapezite din Constanta au nascut la domiciliu, ajutate prin telefon

8 Ianuarie 2017
995 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Doua tinere din localitati inzapezite din judetul Constanta, au nascut la domiciliu, duminica dimineata, ajutate prin telefon de un medic al Serviciului de Ambulanta, una dintre ele reusind sa fie transportata la spital, in timp ce pentru a doua se fac in continuare eforturi.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dobrogea” al judetului Constanta, o femeie din comuna Independenta a nascut in cursul noptii de sambata spre duminica, informeaza corespondentul MEDIAFAX. Femeia a fost asistata prin telefon de catre medicul coordonator al Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta si a adus cu bine pe lume un baietel. Echipele de interventie nu au reusit inca sa ajunga in zona respectiva, din cauza drumurilor inzapezite.
Ulterior, in jurul orei 06.30, a nascut si o tanara de 19 ani, din satul Orzaru - comuna Comana, asistata de paramedici, dar tot sub asistenta medicului coordonator al SAJ. Tanara a fost ulterior trasferata la ambulanta cu ajutorul senilatei de la Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri, fiind transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004954 (s)