News Flash:

Doua strategii simple de pariuri tenis pe care le poti pune in aplicare oricand!

29 Octombrie 2020
2575 Vizualizari | 0 Comentarii
pariuri tenis

Ofertele de pariuri tenis au fost intotdeauna populare printre pariorii din intreaga lume, iar motivele pentru care foarte multi aleg sa mizeze pe acest sport sunt convingatoare. In primul rand, majoritatea caselor de pariuri pun la dispozitie o multitudine de optiuni de pariuri tenis, astfel incat orice strategie de pariere poate fi aplicata si pe acest sport.

In plus, casele de pariuri nu reusesc intotdeauna sa stabileasca corect cotele pentru optiunile “exotice” de pariuri tenis, detaliu ce creeaza un avantaj pentru fiecare parior experimentat.

In al doilea rand, tenisul este un sport dinamic, care permite o multitudine de strategii chiar si in modul de pariere live. Mai mult decat atat, toate aspectele de pe parcursul partidei nu depind de echipa, ci de un singur jucator (in afara meciurilor de dublu).

Pe deasupra, vremea, arbitrajul sau publicul nu vor influenta partidele de tenis, asadar vor fi mai putini factori de avut in vedere. Astfel, poti analiza mult mai bine orice eveniment sportiv, iar sansa de a face predictii precise bazate pe statistica va creste.

Exista foarte multe strategii eficiente de pariuri tenis, iar majoritatea sunt construite pentru a-si dovedi eficienta pe termen lung, folosind analizele oferite de platformele online si statisticile disputelor din trecut. Astfel, in randurile de mai jos, vei descoperi doua astfel de strategii foarte simple: una care se aplica in sistemul live, iar alta care poate fi aplicata inaintea marilor evenimente.

Strategia pe numarul de game-uri

Aceasta strategie de pariere poate fi folosita in cadrul ofertelor live de pariuri tenis. Pentru a profita de cele mai bune conditii, trebuie sa o aplici in cadrul meciurilor disputate in turnee ITF (valoric, aceste turnee sunt intre cele de amatori si competitiile ATP/WTA).

In cazul de fata, trebuie sa te intereseze jocurile ale caror prim set deja s-a incheiat cu un total mai mare decat 10,5 game-uri. Statistica este foarte clara din acest punct de vedere: daca in primul set se disputa un numar ridicat de game-uri, exista o probabilitate de 70-80% ca al doilea set sa aiba un numar total de game-uri mai mic decat 10,5.

Astfel, din oferta vei alege optiunea Total Game-uri Sub (10,5), iar cota ar putea fi intre 1.6 si 1.8. Fiindca se bazeaza pe statistica, acest sistem se va dovedi eficient numai atunci cand il aplici pe termen lung.

Parierea pe favorit

Aceasta strategie de pariuri tenis este deosebit de simpla, astfel incat nici nu va trebui sa ai foarte multe cunostinte despre sportul in sine pentru a o putea aplica. Dupa cum probabil ca ai intuit, interesul va fi indreptat catre meciurile care au un favorit clar. Aceste meciuri sunt simplu de gasit, intrucat fiecare site de sport iti va oferi predictii, analize si detalii despre evenimentele din tenis.

Pentru a aplica aceasta strategie, trebuie sa gasesti acele dispute in care cota favoritului este undeva intre 1.45 si 1.65. Apoi, singurul pas este sa alegi optiunea de victorie pe favorit si sa astepti rezultatul final al partidei.

Eficacitatea strategiei provine din faptul ca favoritii din tenis au o probabilitate mult mai mare de victorie decat in cazul altor sporturi. Altfel spus, “surprizele” se intampla mai rar in tenis. Bineinteles, exista si meciuri in care jucatorii considerati mai slabi reusesc sa invinga un adversar puternic, motiv pentru care cotele recomandate pentru acest tip de pariu sunt intre 1.45 si 1.65.

Atunci cand alegi o cota mai mica (ex. 1.2) crezand ca aceasta iti ofera mai multa siguranta, va deveni foarte greu sa te bucuri de profit pe termen lung, intrucat va fi nevoie de doar o infrangere din 5 partide pentru a-ti anula castigurile.

Galerie Foto

pariuri_tenis_2_.jpeg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005623 (s)