News Flash:

Din ce face bani Naomi, iubita lui Ristei? „Castiga in doua zile cat castig eu intr-o luna”

1 Decembrie 2021
869 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin si Naomi

Florin Ristei poate spune ca a imbinat utilul cu placutul. In primul an in care a ocupat scaunul de la masa juratilor X Factor, Florin si-a gasit sufletul pereche, pe frumoasa Naomi. Naomi fiind din Anglia, Florin s-a asigurat ca nu o mai lasa sa plece, asa ca, in luna decembrie a anului trecut, artistul a decis sa se logodeasca in secret si sa traiasca o iubire desprinsa din filme.

Pentru Florin Ristei, dragostea chiar a aparut fix cand nu se astepta. La o distanta de 7 ani de cand a castigat trofeul X Factor, Florin a primit propunerea de a face parte din garda juratilor si de a gasi cele mai bune voci pe care sa le lanseze in muzica. Artistul s-a alaturat Deliei, Loredanei si lui Stefan Banica si s-a tinut de promisiune: a format cel mai catchy grup de fete care au un mare succes si acum, in afara competitiei. Dar asta nu a fost singura reusita a lui Florin. Juratul X Factor si-a gasit sufletul pereche, pe Naomi, o concurenta a carei antrenoare era Deliei. Chimia dintre ei a fost vizibila din primele secunde, inca de cand au cantat pentru prima data pe scena.

Putini sunt cei care stiu cu ce se ocupa Naomi. Logodnicul ei a dezvaluit ca ea face mai multi bani decat el, doar ca joburile ei sunt destul de rare.

„Ea s-a mutat aici, are adresa la mine. Are permis de sedere pe 5 ani. A inceput sa inteleaga romaneste, prinde cuvintele… Se face un an de cand nu a mai plecat. Bine… a mai plecat cand a avut job, dar job zilnic nu a avut.

A terminat cu jobul inainte de pandemie si s-a inchis acolo ce faceau. Cand mai are din astea de model, de cantat, de ceva… se duce. Castiga in doua zile cat castig eu intr-o luna si gata.

Pai, ce vrei?! Pozeaza la brand-uri si face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima data. A luat… nici nu stiu daca pot sa zic cat a luat.

Se iau bani buni daca esti un model ok si pentru branduri mari. Daca faci una, doua din astea pe luna stai linistit si n-ai nicio treaba.

Si eu… in fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!„, a spus Florin Ristei, in podcastul lui Speak.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007484 (s)