News Flash:

Dezvaluirile pilotilor. Ce se intampla in timpul zborului, fara ca pasagerii sa stie

19 Aprilie 2016
1978 Vizualizari | 0 Comentarii
steward
Putina lume stie ca aceste lucruri se intampla in avion. A fost nevoie de dezvaluirile pilotilor sau insotitorilor de zbor. 
Mai multi utilizatori ai site-ului Reddit (piloti, insotitori de zbor si pasageri) au dezvaluit lucruri mai putin stiute despre zborul cu avionul.

1. Oprirea tuturor electronicelor
Telefoanele mobile sau alte electronice nu provoaca caderea unei aeronave, dar pot fi extrem de enervante pentru piloti. Atunci cand avionul se pregateste de aterizare pilotii pot fi deranjati de semnalele emise de telefoanele mobile care cauta semnal.
Sora mea este insotitoare de zbor, dupa ce le spune tuturor sa opreasca toate electronicele se duce in spatele avionului, scoate telefonul mobil si incepe sa scrie mesaje

2. Pilotii dorm majoritatea cursei
Cel putin jumatate dintre piloti dorm in timpul cursei. Intre 43 si 54 la suta dintre piloti chestionati in Marea Britanie, Norvegia si Suedia au recunoscut ca au adormit in timp ce pilotau un avion cu pasageri.
3. Mastile de oxigen iti asigura doar 15 minute de aer
Daca mastile de oxigen coboara, ai la dispozitie doar aproximativ 15 minute de oxigen din punctul in care le-ai scos. Totusi, e mai mult decat suficient pentru ca pilotul sa duca aeronava la o altitudine mai mica, unde poti respira normal.
4. Aerul pe care il respiri este de la motor
Aerul pe care il respiri in avion este de fapt aer comprimat de la motor. O mare portiune (25-50%) ajunge in cabina pilotului, iar restul este pentru pasageri.
5. Apa din avion nu este foarte curata
Instalatiile care ar trebui sa purifice canalizarea de la toaleta si cele care trebuie sa reumple avionul cu apa potabila se afla la o distanta de cativa metri una de alta si cateodata sunt administrate de aceeasi persoana".
6.Pilotii primesc mese separate in caz ca una dintre acestea le provoaca greata
Doi piloti primesc mese diferite si nu le pot imparti. Acest lucru se face in caz de toxiinfectie alimentara.

avion dezvaluirile pilotilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006561 (s)