News Flash:

DEZVALUIRI INCENDIARE! Dive celebre la noi ne spun cum prefera sa faca amor

23 Ianuarie 2016
1815 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia deasupra
Vedetele nu fac prea multe dezvaluiri despre viata lor personala, insa sunt si momente in care sinceritatea lor este chiar uimitoare!
Autoproclamat un afemeiat, Adam Levine a incercat sa explice care este motivul pentru care si-a gasit acest “apelativ”: „Poate ca motivul pentru care sunt mereu atat de promiscuu si imi doresc sa ma culc cu cat mai multe femei este pentru ca le iubesc atat de mult”, a declarat cantaretul.
Olivia Wilde nu s-a abtinut de la a da amanunte legate de viata sa intima si a declarat pentru revista Vulture ca ea si partenerul sau, Jason Sudeikis, fac sex "precum alergatorii kenyeni de la maraton".
Aceasta a mai povestit, pentru aceeasi publicatie, ca viata ei sexuala a avut de suferit in timpul mariajului cu Tao Ruspoli, care s-a incheiat in 2011, iar noua relatie cu actorul Jason Sudeikis - celebru datorita emisiunii "Saturday Night Live" - i-a readus fericirea, informeaza.
"Ma simteam de parca vaginul meu ar fi murit. Ar fi fost anulat... poti sa-ti minti rudele in timpul mesei de Craciun ca esti fericita, dar nu iti poti insela propria intimitate. Nu este niciun motiv pentru care sa iti sacrifici feminitatea, nici macar pentru un sentiment ciudat de responsabilitate fata de o relatie care nici macar nu merge. Si simt ca sunt mult prea multe femei care fac asta", a declarat Olivia Wilde.

Robert Pattinson si Kristen Stewart au facut sex timp de 12 ore – atat au durat filmarile pentru scena fierbinte din Twilight: Breaking Dawn. Robert a declarat chiar ca s-a infierbantat atat de tare in momentul in care o saruta pe Kristen, incat a fost putin luat de val: „Cand am inceput sa ne sarutam, am uitat ca suntem inconjurati de o multime de oameni. Tarziu m-am trezit la realitate si a fost putin stanjenitor”, spune actorul.
Desi nu are foarte mult succes in dragoste, Rihanna se lauda ca cel putin la teorie sta foarte bine in acest domeniu: „Daca nu-i trimiti iubitului tau poze nud, atunci imi pare foarte rau pentru el”, este de parere artista.
Cheryl Cole in schimb crede ca femeile trebuie sa fie foarte subtile in pat, pentru a fi pe plac partenerului: „Cred ca majoritatea barbatilor prefera sa auda cateva rasuflari subtile decat tipete disperate. In mod contrar te vei asemana cu un star porno”.

olivia wilde
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.5081 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005541 (s)