News Flash:

Descoperire socanta a politistilor timiseni, in urma unor perchezitii

2 Septembrie 2015
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
perchezitii politie
 Politistii timiseni isi extind raza de actiune. Luni, acestia au efectuat perchezitii la domiciliul unui barbat din Bucuresti, banuit de contrabanda calificata cu arme.
Barbatul, un cetatean american in varsta de 67 de ani, este banuit de contrabanda cu arme, el fiind cercetat de mai mult timp de catre politisti.
“La data de 1 septembrie a.c., politistii Inspectoratului de Politie Judetean Timis, sub coordonarea Directiei Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, au efectuat o perchezitie, pe raza municipiului Bucuresti, la un barbat banuit de contrabanda cu arme. In urma perchezitiei, in locuinta din Bucuresti a barbatului, de 67 de ani, politistii au descoperit arma in cauza, care a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor”, transmit politistii timiseni, scrie tion.ro.
Pentru aceasta actiune, politistii timiseni au beneficiat de sprijinul luptatorilor Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale al Inspectoratului General al Politiei Romane.
In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de contrabanda calificata, iar oamenii legii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a barbatului.

politistii timiseni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006218 (s)