News Flash:

Deputatul PNL de Timiş Ben-Oni Ardelean, prins baut la volan

27 Aprilie 2021
737 Vizualizari | 0 Comentarii
Ben Oni Ardelean

Deputatul PNL de Timiş Ben-Oni Ardelean a fost prins băut la volan, luni seara, în Bucureşti. Potrivit site-ului sursazilei.ro, el a fost amendat şi a rămas cu permisul suspendat pentru o perioadă de trei luni.

Prezenţa de luni seara la Antena 3 nu i-a fost cu noroc deputatului de Timiş Ben-Oni Ardelean, vicepreşedinte naţional al PNL. Potrivit site-ului sursazilei.ro, după ora 22.00, un agent de circulație a oprit mașina deputatului în Piața Victoriei, pentru un control de rutină, mai ales că există și restricția de circulație între orele 22.00 și 5.00.

Polițistul i-a cerut să sufle în aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai exact, Ardelean consumase alcool, dar nu foarte mult, limita pentru întocmirea unui dosar penal fiind de peste 1,6 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit sursei citate, el a fost amendat, iar permisul i-a fost suspendat pe o perioadă de 90 zile.

De menţionat că Ardelean este şi pastor într-un cult religios neoprotestant, în cadrul căruia consumul de alcool este interzis.

“La data de 26.04.2021, a.c. în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Polițiștii i-au verificat conducătorului auto documentele și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.”

Ben Oni Ardelean a declarat pentru G4Media.ro că nu a consumat alcool, iar valoarea indicată de aparatul alcooltest a fost provocată de tratamentul pentru o afecțiune cardiacă. ”Iau un tratament pentru inimă, am tensiunea mică, foarte oscilantă. Voi face contestație. Nu am consumat alcool”, a spus deputatul pentru G4media.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006325 (s)