News Flash:

DENIS ALIBEC, implicat intr-un scandal! O diva din showbiz IL ACUZA: "A vrut sa ma...!"

28 Ianuarie 2017
1486 Vizualizari | 0 Comentarii
mariana rosca2
Mariana Rosca (39 de ani) a marturisit ca a fost abordata de stelistul Denis Alibec (26 de ani) si ca habar nu avea cine e. Blonda a declarat intr-o emisiune televizata ca atacantul Stelei a incercat sa o agate pe reteaua de socializare Instagram. Fotbalistul, aflat in cantonament in Antalya, s-a aprins imediat dupa ce Mariana l-a dat in gat si a dorit sa-si spuna propria versiune a evenimentelor.

Sunt tone de fotbalisti pe net. El crede ca daca joaca la coltul gardului in nu-stiu-ce liga e fotbalist.

M-a contactat asta, Alibec, de a cautat-o si pe Vancea. De unde sa stiu eu cine e el? M-a abordat, arata ok, dar nu stiam cine e. M-am uitat la doua-trei poze a fost dragut la inceput. Arata bine l-am intrebat la ce echipa e. Mi-a zis ca joaca la Steaua, ca nu e de la coltul gardului. Mi-a scris acum doua trei saptamani.

A vorbit foarte urat cu prietena  a mea. Mi-a vorbit si mie urat, dar n-a exagerat. La inceput ca vrea sa ma faca un cadou sa mergem intr-o vacanta. La un moment dat mi-a facut o aluzie intima. Am primit poze de la fotbalisti din toate unghiurile", a declarat Mariana Rosca, la Antena Stars.
Imediat, atacantul Stelei, aflat in Antalya, a intervenit telefonic desi jucatorii stelisti nu au voie sa discute cu presa fara acordul clubului.

Denis Alibec a demontat marturisirile facute de blonda: „Sunt numai minciuni. Sa arate conversatiile. Nici macar nu cred ca are Facebook-ul meu. Ea nu avea ce sa faca acasa si a venit sa faca un pic spectacol. Nu e treaba nimanui despre cum agat eu femei. Nu e treaba dumnevoastra ce am vorbit eu cu Roxana Vancea”.

Ulterior, in aceeasi emisiune, s-a dovedit ca acel cont de Instagram de pe care ar fi avut loc conversatia este fals. Acum, Denis Alibec e in pericol sa-si ia o amenda de toata frumusetea pentru ca a intrat in dialog cu presa fara acordul clubului, mai ales la o ora tarzie, respectiv 22:40 ora Romaniei.

denis alibec
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1761 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004836 (s)