News Flash:

Declaratiile presedintelui Iohannis la sedinta de Guvern

18 Ianuarie 2017
1225 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus johanis
Presedintele Klaus Iohannis merge la sedinta de guvern ce are loc miercuri, au anuntat pentru Hotnews reprezentantii Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca la sedinta de guvern de azi e posibil sa se discute o ordonanta de urgenta pentru gratierea unor categorii de infractiuni, dar si pentru redefinirea pana aproape de dezincriminare a unor infractiuni, potrivit surselor HotNews.ro.


10.01:
 Sunt doi elefanti in camera si nimeni nu vorbste despre ei: Ordonanta de gratiere si cea de modificare a codurilor penale. Evident ca si despre ele am discutat cu premierul de dimineata. El mi-a spus ca nu va fi pusa pe ordinea de zi suplimentara aceste cghestiuni. Subliniez si sper sa fiu in asentimentul premierului, s-a angajat ca aceste cghestiuni sa nu fie bagate peste noapte in nici o sedinta de guvern.

10.00: Premierul Sorin Grindeanu: Aveti ordinea de azi. Ca sa eliminam orice discutie, noi discutam despre lucruri aflate pe ordinea de zi. Ceea ce nu inseamna ca in perioada urmatoare toate lucrurile pe care ni le propunem sa le putem adopta ins edintele de guvern. Asa ca tot ce e trecut pe ordinea de vom discuta punct cu punct. In general e vorba de constructia bugetara, oug si HG. De asemenea, e o HG pentru 23 ianuarie ca zi libera, sa se faca punte cu ziua libera de 24

9.58: Klaus Iohannis: E o premiera astazi, particip prima data la o sedinta de guvern. Am avut o discutie consensuala cu premierul, dupa care premierul m-a invitat sa prezideze aceasta sedinta de guvern. Sunt foarte multumit de felul in care va faceti cu totii datoria. E o placere si o onoare sa fiu aici cu dvs. In ce priveste discutia cu premierul, il pas pe dl premier sa detalieze, dupa care vom trece la fapte, la ordinea de zi a sedintei.

9.57: Grindeanu: Salut prezenta presedintelui Iohannis la sedinta de guvern ordinara.

9.55 Iohannis, Grindeanu si Iordache au intrat in sala de sedinte. Seful statului s-a asezat langa premier.

9.46  Nici pana la aceasta ora Guvernul nu a transmis presei ordinea de zi a sedintei, lucru neobisnuit. Ordinea de zi include actele normative care ar urma sa fie discutate.

9.35 Ministrii s-au strans in sala de sedinte. Iohannis si Grindeanu au o discutie inainte de inceperea sedintei de guvern, potrivit Digi 24. La aceasta intalnire participa si ministrul justitiei, Florin Iordache.

9.26: Schimbare de tactica la Guvern: ziaristii au fost anuntati ca nu vor mai fi declaratii la inceputul sedintei, asa cum se intampla de obicei

9.23: Iohannis a ajuns la Guvern

9 55 9 46 9 35 9 26
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006066 (s)