News Flash:

De la 64 de kg, a ajuns la 55 fara efort si fara sa apeleze la medici esteticieni. Andreea Esca a slabit 9 kilograme urmand o singura regula

16 Februarie 2018
1515 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea ecsa1

In urma cu doar cativa ani Andreea Esca si-a schimbat complet look-ul dupa ce a slabit noua kilograme in doar cateva luni, fara sa faca mari eforturi si fara sa apeleze la vreun medic estetician.

Andreea Esca, vedeta Stirilor PRO TV de la ora 19.00, nu este adepta operatiilor estetice, motiv pentru care a preferat sa scape de kilogramele in plus facand mult sport si tinand un regim alimentar relaxat. Daca in urma cu ceva timp Esca avea 64 de kilograme, acum ea a ajuns la 55 de kilograme, la 1,62 m inaltime.

Pentru a slabi, Andreea sustine ca a tinut o dieta renuntand la carbohidrati – adica nu a mai mancat paine, paste fainoase, pizza, produse de patiserie, dulciuri si, in plus, merge la masaje si la impachetari corporale si face sport cu regularitate.

“Sportul e baza si un pic de atentie la mancare nu strica. De asemenea, nu sunt adepta operatiilor estetice, nu mi-am facut nici macar o injectie”, ne-a marturisit Andreea.

„Singura mea regula este sa fiu la ora 19:00 la pupitrul stirilor. Dar incerc sa nu mananc mult dulce, sa evit painea, pastele, cartofii, ma rog, tot ce stim sigur ca ne va aduce niste kilograme in plus. Fericirea este cea mai sigura cale catre un look de invidiat.

Din pacate, insa, nu va pot da reteta. Si atunci va doresc sa o gasiti, sa stiti ca, daca veti face, daca veti trai lucruri care va fac fericite, se va vedea.

Si bonus: sa faceti un pic de sport in limita timpului”, spune Andreea Esca.

Cum l-a cunoscut Andreea Esca pe Alexandre Eram. A facut eforturi uriase ca sa-l convinga sa o bage in seama

Andreea Esca si Alexandre Eram s-au casatorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, iar parinti spirituali le-au fost Ana si George Copos.

Cateva luni mai tarziu s-a nascut fetita aceestora, Alexia, iar apoi a urmat un baietel, Aris.

Nunta celor doi a fost evenimentul monden al anului, si a fost considerata de multi o nunta de poveste.

„Prima data l-am vazut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am vazut printre oameni si mi-a placut foarte mult.

L-am vazut asa de frumos si am intrebat o prietena cine este baiatul acesta. Lavinia Sarbu, fosta sotie a lui Adrian Sarbu, se ocupa de vestimentatia noastra la Pro Tv pe vremea aceea si mi-a zis:

stiu eu, sta cu noi pe strada, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucreaza el. Vrei sa ti-l prezint? Il cheama Alexandru. Da, ii zic.

L-a chemat si am inceput sa vorbim. Mi-a spus ca e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru ca tatal lui il cunostea pe omul care avea aceasta fabrica….

I-am zis Laviniei ca data viitoare cand se duce la fabrica, sa imi spuna si mie, ca trebuie sa merg neaparat.

M-am dus la fabrica, m-am prefacut interesata de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o data, tot degeaba…

Apoi am auzit ca pleaca in vacanta si am inteles ca era intr-o relatie. Am vazut ca nu reactioneaza in niciun fel, dar eu am mai incercat.

Trecuse vara, eu ma mutasem intr-o casa noua si zic: taci ca il sun acum si ii spun ca imi trebuie usa, ca aveau si usi la fabrica aceea”, spunea Andreea Esca.

„Mi-a trimis pe altcineva, n-a venit el, asa ca n-am rezolvat nici cu usa. N-am rezolvat nici mergand la standul de baterii Fulmen pe care il aveau la Saab, desi m-am dus in fiecare zi sa fac reportaje acolo…

Ba chiar la stand, intr-o zi, era si cu fata aia cu care era el atunci…Era superba, dar… ce sa facem? I-am zis „Buna” si am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis ca nu poate.

Pana la urma, vazand ca nu vrea si nu vrea, a inceput sa imi iasa din cap. Mi se paruse ca facusem tot ce puteam sa fac.

Am lasat undeva in spate proiectul si mi-am vazut de viata… Peste cateva luni, m-am dus la o petrecere la Vox Maris, cu prietenul meu care ma adusese la Soti…

Cum stateam noi la masa, pe cine vad? Pe el. Era cu un prieten! Cand l-am vazut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, ca eu nu sunt in stare sa abandonez!

L-am vazut si i-am zis ca mi-a ramas dator, ca nu a venit la jurnal. O sa vin, a zis el. I-am spus eu cand sa vina si am plecat.

Dar in ziua aia nu a venit! Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care isi smulgea parul din cap si in care scria ca ii pare rau ca nu a putut sa ajunga.

Era chiar foarte haios scris. Si a doua zi a venit dupa jurnal si m-a asteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant si, gata, s-a rezolvat.

Din ziua aceea am ramas impreuna”, a mai dezvaluit prezentatoarea de televiziune.


andreea esca kilograme estetician
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004942 (s)