News Flash:

De ce sa alegi un credit IMM de la Simplu Credit?

30 Ianuarie 2023
703 Vizualizari | 0 Comentarii
credite nebancare ifn simplu credit

Dacă ai o idee de afaceri și un plan solid, dar nu dispui de capitalul necesar pentru a-l pune în practică, nu ești singurul.

Mulți tineri antreprenori se confruntă cu aceeași problemă. Lipsa de lichidități poate împiedica lansarea unei afaceri, chiar și atunci când este vorba de o afacere mică, de familie. 

Însă, un împrumut obținut la timp poate face diferența în această situație. 

Desigur, băncile oferă credite, dar acestea sunt adresate mai degrabă afacerilor consolidate care au nevoie de finanțare pentru dezvoltare.

Startup-urile pot avea dificultăți în obținerea unui credit mare din cauza lipsei de garanții semnificative. 

Dar, uneori, nu este nevoie de o sumă mare de bani, o sumă mică poate fi suficientă pentru a ieși dintr-o situație financiară dificilă. 

Există opțiuni de creditare rapidă, inclusiv pentru persoane juridice, cum ar fi un credit pentru IMM. 

Acest tip de credit poate oferi finanțarea dorită, în condiții flexibile și corecte. 

Instituțiile financiare nebancare susțin inițiativa privată și ajută micile afaceri prin oferirea unui capital ușor de obținut, simplu de plătit în rate, astfel încât acest capital împrumutat să poată influența pozitiv dezvoltarea afacerii.

Instituțiile financiare nebancare, cum ar fi Simplu Credit, oferă diferite tipuri de credite pentru firme, care te pot ajuta să-ți lansezi propria afacere. 

Printre acestea se numără creditul pentru investiții, creditul pentru capital de lucru sau factoring cu regres, care sunt create pentru a oferi suport real micilor investitori. 

Dacă ai nevoie de capital de lucru pentru a achiziționa stocuri de produse sau pentru a plăti furnizorii, taxele, impozitele sau chiar angajații, poți accesa un credit pentru IMM-uri de la Simplu Credit.

De asemenea, dacă vei alege soluția Simplu Credit de factoring cu regres, vei obține încasări anticipate până la 80% din valoarea facturilor emise de către compania ta către clienți.

In cazul soluției de Factoring cu regres de la Simplu Credit se poate obține până la 1.000.000 lei (în funcție de bonitatea firmei și de garanțiile depuse), cu rambursare de până la 36 de luni și fără garanții imobiliare.

Când este util factoringul cu regres de la Simplu Credit?

Imaginează-ți că ai semnat un contract bun, ai livrat produsul sau serviciul conform acestuia, dar trebuie să aștepți 90 de zile pentru a primi plata. 

În acest timp, compania ta are încă cheltuieli cu furnizorii, salariații, taxele către stat etc. Ce poți face? 

Aici intervine soluția de factoring cu regres propusă de Simplu Credit.

Factoring-ul cu regres este cea mai bună soluție pentru problemele de flux de numerar, deoarece te scutește de așteptarea celor câteva săptămâni sau chiar luni până la scadența facturilor și îți permite să continui activitatea într-un mod fluid, eficient și profitabil.

Care sunt avantajele factoring-ului?

Factoring-ul este o metodă rapidă de a obține capitalul necesar pentru a desfășura sau chiar dezvolta activitatea companiei tale. 

Factoring-ul prezintă numeroase beneficii, cum ar fi:

  • Finanțare flexibilă și adaptată nevoilor tale.
  • Accesibil pentru toate tipurile de companii, indiferent de cifra de afaceri, perioada de activitate sau profit.
  • Îmbunătățirea indicatorilor financiari ai companiei tale.
  • Creșterea vânzărilor și a profitului.
  • Administrarea creanțelor de către o echipă de profesioniști cu experiență în domeniu.
  • Nu sunt necesare garanții imobiliare.

Perioada economica dificila prin care trecem a dus la nevoia de capital pentru multe afaceri. 

Lipsa de lichiditati si intarzierile la plata facturilor au dus la probleme financiare dificil de rezolvat. 

O solutie excelentă poate fi un credit IMM online oferit de o institutie financiara nebancara (IFN). 

Acest tip de împrumut rapid poate ajuta la plata restanțelor, plata furnizorilor, facturilor neplătite pentru energie și gaz, plata taxelor la timp și prevenirea acumulării de întârzieri la plată. 

Consultanții Simplu Credit pot oferi informații și asistență cu privire la contractul de credit, modalități de plată și condiții de acordare. 

Chiar și cele mai dificile situații pot fi rezolvate cu astfel de împrumuturi rapide de la o institutie financiara nebancara. 

Acestea pot fi obținute cu documentație minimă și garanții reduse, deoarece sunt sume de bani ușor de rambursat și potrivite necesităților unei afacerii. 

Un credit pentru IMM-uri poate fi un ajutor excelent și imediat pentru business-ul tău, iți permite să extinzi și să crești afacerea, să încurajezi profitul și să treci mai ușor prin perioada dificilă actuală sau în cazul unei crize financiare.

Nu uita, Simplu Credit îți oferă posibilitatea de a încasa în avans pana la 80% din valoarea facturilor emise către clienți prin intermediul unui contract special destinat companiilor. 

Astfel, compania ta va avea întotdeauna lichidități și acest lucru îți va permite să îți dezvolți afacerea în viitor. 

De asemenea, condițiile flexibile de acordare a unui factoring cu regres pentru companii te ajută să depășești cu succes problemele temporare și să revii pe plus.

Intră acum pe SimpluCredit.ro și discută cu consultanții specializați în credite pentru IMM-uri pentru a găsi soluția ideală pentru dezvoltarea afacerii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004963 (s)