News Flash:

Cum funcționează Publyo ™?

De ce să folosești Publyo ™ dacă deții o agenție digitală de marketing sau PR?

25 Februarie 2023
3286 Vizualizari | 0 Comentarii
Publyo CRM

Te-ai săturat să cauți cele mai bune oferte de publicare de advertoriale în mediul online și fiecare partener să-ți ofere un alt preț pentru aceleași publicații? Consideri că pierzi prea mult timp cu setarea unei campanii de marketing și din cauza aceasta nu-ți mai rămâne răgaz să te ocupi de evaluarea rezultatelor eforturilor tale? Nu folosești încă sisteme automate pentru a simplifica sarcinile pe care le ai de făcut? Atunci înseamnă că e timpul să încerci Publyo ™ CRM, un sistem care îți oferă acces rapid la servicii digitale complete, care îți permit să implementezi pentru clienții tăi campanii de advertoriale în cel mai scurt timp posibil și de asemenea, foarte eficient.
 

Cum funcționează Publyo ™?

Primul pas pentru a putea folosi Publyo ™ este să-ți alegi un abonament. În oferta Publyo ™ există mai multe tipuri de abonamente potrivite pentru o gamă variată de clienți. Pentru agenții prețul pornește de la doar câteva sute de euro pe lună plus TVA și în cadrul unui astfel de abonament utilizatorii beneficiază de:

 

– Articole GRATUITE pe diverse website-uri din diferite niște

– Modul Media Planificare + Writeri

– Modul Articole Non Media Plan
 

– Modul Monitorizare – Modul Raportare – Shop Ce înseamnă toate acestea? Din familia Publyo ™ fac parte diverse website-uri unde utilizatorii Publyo ™ pot posta gratuit un număr de articole lună de lună, alegând pachetul de servicii potrivit. Modul Media Planificare + Writeri se referă la posibilitatea de a planifica de la zero o campanie eficientă de marketing online, pe cont propriu, fără intermediari, în doar câteva minute. Nu este nicio problemă dacă business-ul tău este un fel de one man show și nu ai încă writeri pe care să te poți baza pentru orice tip de articol deoarece Publyo ™ îți pune la dispoziție și writerii săi in-house, cărora poți să le ceri să realizeze articole pe orice temă.
 

Monitorizarea este și ea o funcție foarte utilă, unică, de care poți beneficia din plin dacă investești într-un abonament Publyo ™. Aceasta îți permite să monitorizezi starea articolelor publicate de tine pe internet și să verifici situația link-urilor acestora. Este frustrant să plătești pentru un articol ca să-l vezi publicat într-o anume publicație și apoi să observi că a dispărut în neant peste noapte, nu-i așa? Dar cu Publyo ™ astfel de probleme sunt de domeniu trecutului deoarece platforma este creată în așa fel încât orice advertorial comandat prin Publyo ™ să fie monitorizat în permanență, iar atunci când apar modificări la nivelul său, beneficiarul abonamentului, dar și posesorul publicației respective să fie notificați în vederea soluționării problemei.
 

Cât despre raportare, Publyo ™ este exact ce-ți trebuie dacă te-ai săturat să întocmești tabele și grafice pe care să le trimiți apoi clienților tăi ca să le demonstrezi cum ai lucrat pentru ei deoarece acest sistem întocmește rapoarte profesionale în mod automat. Publyo ™ are și un shop intern integrat în platformă. Un marketplace cu sute de publicații online, vândute la cele mai bune prețuri, din care tu să alegi exact ce se potrivește fiecărui client al tău, plătind prețul corect.
 

Lansarea marketplace-ului online Publyo ™ schimbă total regulile jocului în domeniul promovării prin advertoriale întrucât este aproape imposibil să găsești oferte mai bune la publicațiile din cadrul acesteia. Astfel, dacă până acum Publyo ™ putea fi privit ca o unealtă de optimizare a timpului dedicat campaniilor online, acum s-a transformat în cheia succesului oricărei agenții inteligente și din punct de vedere financiar. Cu Publyo ™ este ușor să economisești bani deoarece nu mai trebuie să plătești comisioane mari la intermediari pentru a publica articole în publicațiile preferate și astfel, la rândul tău, poți oferi și clienților personali prețuri mai atractive.

Ce este de fapt Publyo ™?

Pe scurt, Publyo ™ este o agenție de marketing online și PR la cheie, pe care o poate folosi oricine, cu sau fără experiență în domeniul digital. De asemenea, Publyo ™ este noul standard în domeniul promovării prin advertoriale deoarece aici găsești cele mai bune prețuri de pe piață la multe din publicațiile de top din România și tot aici poți pune la punct până în cele mai mici detalii campanii virtuale în doar câteva minute. Crezi că acum este simplu să faci marketing digital? Încearcă Publyo ™ și vei vedea care este de fapt puterea automatizării și cât de ușor este să ajungi în TOP!
 


publyo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2604 (s) | 45 queries | Mysql time :0.010234 (s)