News Flash:

De ce nu a fost gasit sange pe scaunul soferului in accidentul lui Condrea?

24 Mai 2016
2021 Vizualizari | 2 Comentarii
acc condrea3
In masina lui Dan Condrea nu a fost nu a fost gasita nicio urma de sange.

In acest context, una dintre intrebarile aparute in spatiul public si-a gasit raspuns: de ce nu a fost gasit sange pe scaunul soferului?

"Omul nu a murit injunghiat. A zburat prin geam, la cativa metri de masina, de aceea nu era sange in masina. Daca a fost proiectat prin geam, cum sa fie sange in masina? Admitand ca a fost taiat in socul respectiv, desi nu prea se putea, cat sange poate curge cand un om trece cu viteza de 150 km/h prin sticla? Distanta pe care a parcurs-o din scaun afara a fost parcursa intr-o secunda. Cat sange sa pompeze inima chiar si daca era rana deschisa? In masina sunt obiective rotunjite. Nu ai in ce sa te tai", a spus un expert in medicina legala.

Ancheta in cazul accidentului in care a murit patronul Hexi PharmaDan Condrea, continua. Politistii au fost si luni la locul accidentul de unde au ridicat probe. Dosarul a fost preluat de Parchetul General, de acelasi procuror care ancheteaza si dosarul dezinfectantilor diluati din spitale. Condrea urma sa se prezinte luni la Parchet pentru a fi pus sub urmarire penala. 

spatiul public sange injunghiat hexi pharma dan condrea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

is hydroxychloroquine quinine  | #51898
candipharm.com  | #52811
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004910 (s)