News Flash:

Daca ii faci asta unei FEMEIE in pat, NU TE VA IERTA NICIODATA!

19 Mai 2017
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia in pat
Toti barbatii o dau in bara la un moment dat, la fel cu toate femeile comit uneori greseli, mai ales intre asternuturi. Daca cea mai frecventa acuzatie pe care o primesc femeile tine de lipsa de initiativa sexuala, cele mai comune greseli ale barbatilor sunt, de regula, intruzive, incomode si, ocazional, dureroase.
 
Pentru a le evita, fiecare barbat ar trebui sa cunosca, in primul rand, ce NU trebuie sa faca in pat, cu o femeie.
 
1. Nu intreba „Cum iti place?”
Mai ales daca sunteti la prima partida de amor, intrebarea este un mare „turn-off”. Intrebarea „Cum iti place?”, pus dupa ce haine au cazut imprastiate in urma voastra, iar dorinta sexuala este cat se poate de intensa, nu face altceva decat sa blocheze psihic si emotional o femeie. Nici pe parcursul relatiei nu este indicat sa pui intrebarea „Cum iti place?” in timpul partidelor de amor. Da, este foarte important sa stii ce prefera partenera din punct de vedere sexual, dar sunt o multime de alte metode prin care poti afla. Este mai indicat sa-i spui sa-ti ia mana si sa ti-o ghideze in timp ce ti-o plimbi pe trupul ei, sau sa fii atent la cum pune presiune cu mainile ei pe fesele tale in timpul miscarilor du-te-vino, pentru a-ti da seama cat de profund vrea sa o penetrezi si in ce ritm. Oricum ar fi, intrebarea „Cum iti place?” este mult prea directa pentru a primi un raspuns exact si poate inhiba partenera, scrie sanatatea.ro.
 
2. Nu-ti baga limba in urechea ei
Saruturile pe ureche sunt excitante si senzuale, dar daca implica introducerea limbii in ureche devin cat se poate de neplacute. Astfel ca saruturile pe ureche trebuie sa fie usoare, folosirea limbii trebuie sa se limiteze la marginea urechii si in niciun caz nu trebuie sa patrunda in interior, pentru ca ofera senzatii neplacute de umiditate acolo unde nu trebuie si de urechi infundate. Pana una alta, niciun om nu se simte bine cu urechile infundate si fleasca.
 
3. Nu incerca sa o penetrezi cu o semi-erectie
Chiar daca speri sa se intareasca odata intrat in ea si, deseori, se si intampla acest lucru, este foarte incomod pentru o femeie sa fie penetrata de un penis pe jumatate erect. Este mai dificila introducerea in vagin si presupune impungerea cu mai multa forta, fapt ce strica starea de excitare si poate cauza chiar durere. Asadar, orice ar fi, nu o penetra cu semi-erectie!
 
4. Nu apasa prea tare clitorisul
Stimularea clitoridiana face minuni in timpul sexului, unele femei avand absoluta nevoie de ea pentru a atinge orgasmul. Dar, daca barbatul stimuleaza clitorisul in mod neadecvat, placerea se poate transforma foarte usor in durere. Clitorisul este un organ sexual foarte sensibil, motiv pentru care aplicarea unei presiuni prea mari in timpul frecarii cauzeaza durere. Totodata, daca nu esti intr-o pozitie in care sa poti atinge fara efort clitorisul, nu incerca sa te fortezi sa ajungi la el, incolacindu-te cine stie cum, pentru ca vei simti si tu disconfort, si partenera. Asadar, mare atentie la clitoris! Atingerile trebuie sa fie delicate. Pentru a stii mai bine cum ii place femeii sa-i fie stimulat clitorisul, las-o sa te ghideze tinand degetele ei pe ale tale.
 
5. Nu-ti rade parul de pe testicule
Ca femeie, daca faci amor cu un barbat care si-a ras parul de pe testicule este ca si cum ai calari un cal stand pe o sa facuta din cioburi. De altfel, un barbat ar trebui sa aiba mare grija cum isi indeparteaza parul din zona pubiana. Folosirea lamei duce la intarirea firului de par si efectiv zgarie vulva femeii in timpul sexului. Daca parul de pe testicule a fost indepartat cu lama de ras, in timpul partidei de amor, cand „bijuteriile” se lovesc usor de pubisul ei, femeia are practic senzatia ca mii de ace minuscule se infig in zona intima. Nu este deloc placut. Barbatii care tin mult la igiena lor pubiana pot opta pentru aparatul de tuns, la o treapa mica, astfel inca sa taie lungime firului de par, dar nu de la radacina. Astfel firele nu se intaresc si nu vor intepa.

initiativa sexuala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004849 (s)