News Flash:

CUTREMURATOR! MINERUL DORMEA IN MINA cand a simtit o MUSCATURA. S-a trezit, s-a uitat in jur si a vazut un SOBOLAN pe care l-a gonit, dar acesta REVENEA MEREU! Cand si-a dat seama ce i-a facut animalul a avut grija de el TOATA VIATA!

29 Mai 2017
2311 Vizualizari | 0 Comentarii
soarece

Aceasta poveste s-a petrecut intr-o mina. Trebuie sa stiti ca in timpul pauzei de masa niciun miner nu iese la suprafata, toti mananca in mina.

De aceasta data unul dintre mineri a adormit dupa pranz dar i-a rugat pe colegii sai care lucrau pe aceeasi tura sa il trezeasca la sfarsitul pauzei dar de aceasta data toti plecasera de langa el pentru cateva minute si au uitat.

Barbatul s-a trezit, dar nu pentru ca asa ar fi vrut el, ci pentru ca ceva il musca de un deget, senzatia era puternica si extrem de neplacuta, in aceste conditii nu putea dormi. Asa ca a deschis ochii si a vazut un sobolan!

A incercat sa il alunge cu mana sau cu tonul ridicat al cuvintelor de ocara si s-a culcat, dar chiar cand a inchis ochii iar, rozatoarea l-a muscat din nou! A aruncat cu pietre in el si numai ce nu facuse, insa sobolanul nu avea de gand sa-l lase in pace. A scuipat, s-a ridicat si a inceput sa fuga dupa el pe carare.

La 30 de secunde dupa ce s-a ridicat din locul unde dormise, spatiul acela s-a umplut cu daramaturi. Tavanul se prabusise. Dupa aceasta intamplare, cand barbatul vine la serviciu si se aseaza sa manance, el este vizitat de sobolanul respectiv. El rupe un sfert din pranzul sau si il da rozatoarei. Stau si mananca impreuna. Dupa pranz animalul pleaca. Si asa se intampla de fiecare data, conform Perfect Media.

De unde stie sobolanul mereu cand este tura minerului, ramane un mister pentru toata lumea…


barbatul sobolan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005022 (s)