News Flash:

Curtea de Conturi, in control la Primaria Timisoara

16 Mai 2016
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria timis2
Inspectorii Curtii de Conturi au verificat, vreme de trei saptamani, toate imprumuturile facute de Primaria Timisoara. N-au gasit nimic ilegal, ne-au transmis reprezentantii municipalitatii.
Toate documentele privind imprumuturile facute de primarie in perioada 2014-2015 au fost luate la puricat de inspectorii Curtii de Conturi, care au tinut ocupati vreme de trei saptamani functionarii din institutia de pe C.D. Loga, scrie tion.ro.

„Concluziile Curtii de Conturi au fost pozitive. Nu avem nicio masura de luat. Au controlat legalitatea contractarii sau garantarii si a utilizarii finantarilor rambursabile la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale. Au stat trei saptamani, in aprilie au venit. Au controlat documentele de la toate imprumuturile, in primul rand Directia Economica”, au declarat, pentru tion.ro, oficialii Primariei Timisoara.
Inspectorii Curtii de Conturi vor prezenta toate concluziile intr-un raport oficial.
Potrivit reprezentantilor municipalitatii, cele mai mari imprumuturi au fost luate de la Banca Mondiala – 112 milioane de lei, folosite integral, si de la Ministerul Finantelor Publice – 73 de milioane de lei, din care au fost inapoiate deja 21,5 milioane de lei.

primaria timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004446 (s)