News Flash:

Cursele ilegale de masini fac noi VICTIME in Timisoara

7 Iunie 2015
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
curse ilegale
Soferul unui BMW care participa la cursele ilegale ce se tin in fiecare weekend pe platforma Iveco, aflata in Calea Sagului, la iesire din Timisoara, a fost grav ranit dupa ce s-a rasturnat cu masina in camp. Ranita a fost si prietena acestuia, care se afla cu el in autoturism.
Din primele informatii obtinute la fata locului, soferul BMW-ului tocmai plecase de la Iveco, unde se pare ca participa la curse ilegale, insa pe Calea Sagului, la cativa zeci de metri de faimosul loc, a pierdut controlul volanului, a lovit un stalp si un panou publicitar pe care l-a doborat si a ajuns cu rotile in sus in camp.
In urma accidentului, soferul a fost grav ranit, iar prietena lui, care se afla cu acesta in masina, a suferit si ea mai multe leziuni si a fost transportata la spital. Tanarul a ramas blocat in autoturism si a fost scos cu ajutorul echipelor de descarcerare din cadrul ISU Banat.
Politistii s-au deplasat la fata locului si au inceput cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului, scrie tion.ro.
Dupa investigatiile facute la fata locului, in zona au ramas mai multe patrule de jandarmi si politisti, pentru a se asigura ca iubitorii de viteza nu repeta isprava tanarului sofer.

calea sagului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004998 (s)