News Flash:

Cursa cu ratuste a strans mii de timisoreni pe malurile Begai, in ultima zi a Festivalului Bega Bulevard

7 Septembrie 2015
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
ratuste cursa
Ultima zi a Festivalului Bega Bulevard a avut parte de mii de vizitatori. Desigur, marea atractie a evenimentului a fost celebra cursa cu ratuste, in cadrul careia au fost lansate pe apa nu mai putin de 4.000 de ratuste galbene. Cel mai tare s-au bucurat de eveniment micutii, mai ales ca anul acesta s-a pus la bataie, ca premiu, o excursie la Disneyland Paris.
Timisorenii nu au ezitat sa se inscrie in curse, iar biletele disponibile s-au vandut aproape in intregime. Pentru a avea o ratusca in concurs, doritorii au trebuit sa scoata din buzunar 5 lei, iar cei care au vrut sa-si mareasca sansele de castig au ”inchiriat” mai multe ratuste. Ca in fiecare an banii stransi se vor duce catre o cauza speciala, sumele stranse fiind trimise, de data aceasta, catre Spitalul de Copii „Louis Turcanu”.
Desi in cadrul evenimentului au fost ”adoptate” peste 3.200 de ratuste dintre cele 4.000 disponibile, doar primele 17 au fost premiate. La bataie s-au pus diferite vouchere oferite de partenerii Bega Bulevard.
Cel mai dorit a fost, desigur, marele premiu, respectiv o excursie de doua persoane la Disneyland Paris. Ratusca castigatoare a corespuns biletului cu numarul 2.666, care i-a apartinut Cristinei Covacs, care si-a revendicat pe loc premiul. Aceasta a povestit ca are de gand sa cedeze premiu fiicei sale, care se va bucura mai mult de excursie. De asemenea, invingatoarea a povestit ca s-a inscris in concurs cu trei bilete, scrie tion.ro.
O alta surpriza a fost aceea ca Alexandru Robu, castigatorul de anul trecut, a fost la un pas de a pleca acasa cu marele premiul. De data aceasta s-a aflat insa pe… locul al doilea.
Participantii de la cursa pot verifica pe pagina de Facebook „Ratuste pe Bega”, daca se afla printre castigatori. De asemenea, invingatorii au la dispozitie o luna pentru revendicarea premiul.
Primarul Nicolae Robu a fost si el prezent la eveniment, fiind cel care a inmanat premiul cel mare. Edilul a povestit ca si el s-a inscris in competitie, dar spera sa nu fie printre castigatori. Robu le-a multumit celor care au venit la Bega Bulevard si a promis ca editia din 2016 va fi una si mai spectaculoasa.

disneyland paris
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006662 (s)