News Flash:

CUPLU NOU in showbiz! Avem primele imagini

14 Februarie 2017
3296 Vizualizari | 0 Comentarii
ale3
Noua senzatie a muzicii de la noi, Maria Ale, e in dragoste mare cu ”vanatorul de vedete”, ex-candidatul la sortul de ”Masterchef” Tudor Aposteanu. Prietenii lui spun insa ca si-a facut un hobby din cucerirea de fete cu notorietate si...bani, pe care le vrajeste cu povesti de dragoste eterna!
Pe langa gesturi frumoase, giugiuleli sau vorbe dulci spuse in soapta, Tudor are un mod aparte de a cuceri fetele pe care pune ochii, si anume.... se tatueaza! Tudor si-a scris pe degetele unei maini initiala noii sale iubite, "M" (de la Maria), impreuna cu initiala sa, "T" A mai adaugat si semnul zodiacal al Mariei, ea fiind nascuta in zodia "Pesti",  scriam AICI. Prietenii care il cunosc foarte bine spun ca este plin pe trup cu initiale si date de nastere, toate de la fostele sale prietene. ”Are tatuate pe el niste nume si date de nastere, inclusiv ale unei foste neveste care a divortat de el, a fost cu una Corina Cerici, a prostit-o sa il ia de barbat dupa o luna de relatie, ca era fata de familie buna si cu bani, si nu voia sa piarda ocazia sa mulga "vaca". Dar dupa o luna a divortat ea de el”, sustine una dintre sursele noastre.
El are totodata, potrivit apropiatilor sai, un apetit ridicat fata de tinerele cu notorietate si ”potenta” financiara. Dupa ce a fost eliminat la ”Masterchef”, ”vanatorul de vedete” si-a deschis un restaurant, caruia i-au calcat pragul printre altii si  fosta "Casnica" de la "MasterChef", Andreea Moldovan, impreuna cu sotul ei Dj Optik, dar si tenismenul Horia Tecau.
Tudor Aposteanu a devenit cunoscut dupa ce a avut mai multe relatii cu femei cunoscute de la noi, precum una dintre fiicele "regelui mobilei", si Ioana Voicu, fiica politicianului Madalin Voicu. Iata ca si Maria Ale, pe care a cucerit-o de curand, face parte din ”high-class”. Ea este fiica lui Iulian Tudor, un controversat milionar de la noi, partener de afaceri cu Dorin Cocos.  Frumoasa bruneta, in varsta de 20 de ani, s-a iubit cu fostul atacant al lui Dinamo, Marius Niculae, dar i-a atras atentia si lui Joe din Drumul Taberei. Maria Ale a debutat de curand in muzica cu melodia ”Dunga”.
 

masterchef tudor aposteanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005075 (s)